10 Comentarii

 1. d-petre 14 martie 2012 la 07:46 - Raspunde

  Cel putin in ultimii 50 de ani, in tara noastra tot generatii de sacrificiu au fost.

 2. joita lucian 14 martie 2012 la 19:55 - Raspunde

  Nu ..nu trebuie nimeni sacrificat pentru bunastarea nejustificata a altora….este nedrept….fiecare ar trebui sa primeasca ceea ce merita!

 3. Bogdan 15 martie 2012 la 00:36 - Raspunde

  Întoarcerea “acasă” nu e neapărat un semn rău de eșec al individului. Pe mine încă mă miră cât ești de prins în mireasma “orașelor de succes”.. unde dragul meu prieten sunt acelea îmi e imposibil să definesc.

  De când ești matale rezident prin Cluj? Dacă lucrurile la nivel de societate pornind de la cel al individului singular și până la cele colective și oarecum abstracte (instituții de stat sau particulare) nu se vor schimba profund, aș vrea să ne auzim peste vreo 2-3 ani când aroma fetidă a orașului aparent mișcător și viu o să devină ceva de nesuportat.

  Eu unul încerc să scap din el (Brașov) și să mă întorc fie de unde am plecat, fie undeva asemănător, îmi caut mie și familiei o oază de libertate imposibil de avut aici, acum.. orașul s-a schimbat față de acum 7-8 ani.. și s-a schimbat în rău, în penibil (oamenii l-au schimbat). Mă distrează la culme titulatura “Brașov, oraș de poveste”.. poate una horror :))

  • Robin Molnar 20 martie 2012 la 08:33 - Raspunde

   Eu m-aș întoarce acasă chiar azi, de aș putea, nu asta e problema. Problema este că oameni care puteau face mult mai mult au renunțat și acum fac mai nimic…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.