Rugăminte

Stimate coleg blogger, posesor de domeniu care începe cu "j" şi se termină cu "bv.ro", am rugămintea să nu mai pui imagini de pe blogul acesta.

În primul rând pentru că deşi cel mai probabil am băut o bere la blogmeet-ul timişorean, de aici şi până la a fura bandă de la mine este o cale lungă. Nu aşa se introduc pozele pe site, cu hotlinking. Vrei mai multă bandă? Cumpără-ţi. Îţi cumperi spaţiu la Ghesi sau unde vrei tu şi ai rezolvat problema. Dar nu folosi banda plătită de mine ca să afişezi imagini la tine pe site. Se cheamă furt. Poate că încă n-ai observat, dar imaginile nu se afişează. Pentru că eu nu permit asta.

Apoi pentru că nu am văzut niciunde un link înspre sursa pozei, în speţă eu. Adică frăţie, dacă foloseşti materiale create de mine cred că este de bun simţ să precizezi şi sursa. Aşa este normal şi civilizat. Scrie şi în partea de jos a site-ului. Refuzi să te conformezi? Eşti un nesimţit mă, că io nu cer imposibilul, din contră.

Dar tu nu, nici link spre mine şi nici imaginea uplodată la tine pe server, pe spaţiul tău şi banda ta, cum este decent. Îmi pare rău, dar aşa nu o să ne înţelegem, pentru că eşti un nesimţit. Ruşine.

2 Comentarii

  1. puiu 23 aprilie 2009 la 16:07 - Raspunde

    Zi tu că nu are Arhi dreptate când \’frige\’ un watermark pe diagonală. Fură nene, că vine și je după foto 😀

    • Robin Molnar 23 aprilie 2009 la 16:25 - Raspunde

      😆 Da, dar ăia nu fură şi banda omului. 😆

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.