Țeapă a Garanti Bank

Pe scurt: este legal ca Garanti Bank să oprească un program de creditare avantajoasă înaintea perioadei de analiză a cererii de creditare, cerere depusă conform calendarului comunicat public?

Pe lung: m-am plimbat eu pe la Domo, că nu mi-ar strica să-mi fac viața mai ușoară (dar nu la un DAE de 48%). Acolo mi s-a spus că dacă îmi iau produse de peste 3000 de lei, au o ofertă nouă cu DAE 0% care va ține până în 23 Februarie.

Normal, mi-am luat o adeverință de salariu, s-o dau la muncă la completat, că DAE 0% e binișor. No, vineri am mers să fac cererea de creditare, că durează cinci zile lucrătoare până se dă un răspuns. Lejer, nu?

Păi nu, că astăzi m-au sunat de la Garanti Bank să-mi spună că dacă pot să le duc mâine restul actelor, că mâine le expiră oferta! Adică țeapă! S-au răzgândit și nu mai vor să aștepte până în 23, cum declaraseră inițial, ci vor să fie șmecheri și să le-o dea pe la spate oamenilor.

S-au gândit cei de la Garanti Bank să dea un pic de muie potențialilor clienți ai băncii. Dar nu, lumea trebuie să afle că cei de la Garanti Bank sunt țepari și mincinoși, folosind metode abuzive, întocmai ca niște hoți .

Este legal ceea ce fac nesimțiții de la Garanti Bank?

L.E. Este ilegal și nu pot face asta pentru că nu respectă obligațiile precontractuale. Foto, futu-i în gură:

Garanti Bank nu-și respectă obligațiile precontractuale

Garanti Bank nu-și respectă obligațiile precontractuale

4 Comentarii

  1. Molnar Bianca-Andreea 08 februarie 2011 la 10:50 - Raspunde

    Si eu am card la Garanti Bank si mi-am luat o combina frigorifica. Deocamdata e ok cu ratele. Stii, cu banca nu te poti juca.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.