Trei, Doamne, și toți trei!

Trei, Doamne, și toți trei! Vai și amar și jeg și nesimțire și spume la gură fac când aud acum de ei! Câtă mizerie umană, câtă manipulare și minciună și cât interes!

  1. După cum am și scris mai demult, Sorin Ovidiu Vântu are o problemă. Judecătoarea (fosta) din procesul lui era o victimă indirectă a țepii date de acesta, prin tatăl ei, investitor pierzător la FNI. No, judecătoarea fost schimbată de către strâmba de Elena Burlan pe motiv că procesul se judeca prea repede. Credeți că CSM sau care naiba vor lua măsuri concrete și corecte, cum ar fi demiterea vacii?
  2. Se pare că actorul Ion Besoiu a colaborat cu Securitatea. Desigur, instanța va decide dacă acesta a făcut poliție politică și, evident, este bine ca adevărul să iasă la suprafață. Doar că în timp ce noi vânăm actori, Bulgaria își va rechema în țară jumătate dintre ambasadori, fiindcă se pare că au fost securiști. Oare n-ar fi mai bine să vânăm și demnitari securiști, nu doar actori?
  3. Dinel Staicu, cu tentativa sa de schimbare a numelui în Dinel Nuțu, este dat în urmărire națională. Dacă poliția nu-l găsește în vederea aducerii la închisoare pentru pedeapsa pe care o are de executat, io le propun să urmărească banii acestuia, ca să-l prindă. Vorba englezului: follow the money! Ce mă deranjează este că se bate apa-n piuă cu cele două nume ale hoțului! Contează numele care este trecut pe mandatul de arestare? Dacă da, de ce nu se trece direct CNP-ul?

În fine, văd că justiția din Român9ia se simte mai bine ca niciodată! Sau, cel puțin, așa pare. Nu?

4 Comentarii

  1. Andreea 07 aprilie 2011 la 16:16 - Raspunde

    Justitia din Romania tot timpul s-a simtit bine. Chiar foarte bine. :-j

  2. joita lucian 07 aprilie 2011 la 17:36 - Raspunde

    In genneral …cam in orice speta…tre sa urmaresti bani si vei afla cel putin indiciid despre “faptuitor”…dca nu il gasesti chiar pe el:)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.