Valeriu Corodeanu

Valeriu Corodeanu este unul dintre șmecherașii țării. Prins trecând pe roșu, dumnealui a contestat în instanță suspendarea permisului acum doi ani, dar pentru a avea dreptul de a conduce în continuare trebuia să depună la dosar permisul de conducere în original, respectiv o procură judecătorească ce atestă calitatea de șofer până la finalizarea procesului. Sursa.

Acest lucru nu s-a întâmplat, așa că omul, legal, n-avea voie să conducă. Nu contează că nu-și găsește permisul din vina sa, dacă nu au fost îndeplinite formalitățile legale, nu avea voie să conducă, ce tot atâtea dezbateri?

Nu înțeleg de ce a trebuit să intervină avocatul, dacă omul n-a fost arestat, deci juridic s-a întâmplat un mare rahat. Oare de ce nu l-a ridicat poliția să-l ducă până la secție?

13 Comentarii

 1. jon 14 august 2011 la 19:47 - Raspunde

  supertare pt. Valeriu Corodeanu. si mai duca-se dracu’ toata politia romana cu toata birocratia ei nesimtita si cu toate penitentele cu care ne-a indobitocit (indoctrinat) si ne-a silit sa credem ca asa-i drept sistemul asta infect (my ass). keep it cool man (V.C.) !!!

 2. Adrian Toma 15 august 2011 la 07:06 - Raspunde

  Eu m-am saturat sa tot aud stiri de genu’ un baiat de bani gata a facut un accident si a scapat cu basma curata sau smecherul y a incalcat reguli de circulatie si nimeni nu-l aresteaza… E simplu atata timp cat legislatia nu se aplica sau se aplica diferit pentru x sau y, omul asta nu va fi dus la sectie prea curand.

 3. Aurelian 20 august 2011 la 16:41 - Raspunde

  Ce imi plac mie bloggeri care habar nu au de ce se intampla.
  Cum lucrati?
  Gasiti o stire, umflata bineinteles de media si o transformati intr-o frumoasa poveste, sa va mai atrageti niste cititori.
  Si macar daca ai ascultat reportajul, capul de creta de la Juridic, ma rog, Politia Rutiera a zis foarte clar…..ARE VOIE SA CIRCULE CONFORM LEGII!
  Stii macar pentru ce sunt dosarele penale, care apropo, sunt inchise cu NUP?
  Nu, pentru ca nu ai de unde.
  Iti propun un test, intra cu masina in stalp du-te la politie si vezi ca ti se face dosar pentru pentru automutilare.
  Un om serios cu familie a ajuns dintr-o prostie a unui politist comunitar, care s-a umflat in pene, “smecherasu’ tarii”.
  Poate ai posibilitatea sa verifici si arhiva de la 112, o sa fii surprins de ce o sa gasesti acolo legat de acest incident.
  Si chemarea SMURD-ului si Descarcerarii sa il scoata cu forta cand omul este sanatos se considera abuz.
  Inainte de a arata cu degetul nu consideri ca trebuie sa te informezi inainte?
  E plina lumea de bloggeri. Artistilor. Eroi de tastatura.

  • Aurelian 20 august 2011 la 16:45 - Raspunde

   A, da, macar foloseste motto-ul pe care il ai.

   Pentru că inteligența este un loc tare singuratic

   • Robin Molnar 20 august 2011 la 21:55 - Raspunde

    Da, mi-o folosesc. Chiar dacă ție nu-ți place asta.

  • Robin Molnar 20 august 2011 la 21:54 - Raspunde

   Domnule, îmi rezerv dreptul de a nu fi de acord cu o decizie a unor incompetenți: legea spune despre niște proceduri clare în cazul contestațiilor, procedurile nu s-au respectat, cazul este închis. Ce tot atâta?

 4. Aurelian 21 august 2011 la 12:27 - Raspunde

  Daca tot respecti parerile celorlati si dai dovada ca esti un om inteligent, cauta mai multe informatii inainte de publicare, verificarea surselor se numeste, parca. Ma bucur ca iti folosesti motto-ul,

  • Robin Molnar 21 august 2011 la 15:26 - Raspunde

   Uite, te rog să-mi oferi tu informațiile care-mi lipsesc. Vreau să înțeleg cum poliția spune că omul și-a păstrat dreptul de a conduce, în ciuda faptului că acesta n-a respectat procedura legală prin care acesta să-și păstreze dreptul de a conduce pe perioada procesului.

 5. jon 24 august 2011 la 20:28 - Raspunde

  si, totusi, tre’ sa precizez ca citatul filosofic pe care eu il ador si imi apartine suna cam asa:
  ” un cuvant mai obscen decat cuvantul p♂♂♂ este, de departe, cuvantul ♂lege♂”, so, la fel este si ideea prin care in cel mai bun caz reusim sa peticim comportamentul uman.
  DESTEPTAREA NATIUNE!!! oamenii primeaza chiar cu ale lor greseli… nu ♂legile♂.

  • Robin Molnar 25 august 2011 la 22:08 - Raspunde

   Lege. Băi, dar tu ești chiar nesimțit de obscen, nu așa. =))

 6. TNH 24 august 2011 la 23:05 - Raspunde

  Dacă a avea familie înseamnă că automat ești serios, atunci aproape toți infractorii sunt serioși, inteligenților! Cât despre seriozitatea propriu-zisă, e clar că lipsește în cazul ăsta, altfel ar fi urmat procedura legală.

  Chiar nu știu de unde au aterizat toți analfabeții nespălați la articolul ăsta ca să-i ia apărarea unuia care a trecut pe roșu. Păi roșu la mașini înseamnă verde la pietoni, retardaților! Poate într-o zi o să dea unul peste voi în timp ce treceți pe verde și dup-aia n-o să-i mai luați atâta apărarea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.