Ferrari fals

Auzisem la radio, în timp ce eram în trafic, cred că nu mai devreme de săptămâna trecută, că poliția spaniolă a destructurat o bandă de șmecherași, printre care și români, care falsificau mașini Ferrari.

Duminică dimineața, pe centura de nord a Bucureștiului fiind și mergând spre A1 dinspre A2, am văzut un Ferrari de-ăsta fals și cu numere de Spania, cred, care a trecut silențios pe lângă noi. Prin exercițiul profesiei, sunt un tip foarte atent la detaliile tehnice, or mașina aia nu se auzea deloc.

Dom’ne, când trece un Ferrari pe lângă tine, chiar și la optzeci, îl auzi. Și-l aude și camera video de pe bord, oricât de tare ar fi muzica rock, și-l simți în stomac, că ăia cinci sute de cai nu sunt unicorni zburători, ci herghelie turbată. Ăia cinci sute de cai mănâncă jar, nu paie. Și-i simți și-n stomac, nu doar îi vezi ca o nălucă așa, intangibilă!

În fine, nu doar faptul că mașina este contrafăcută m-a frapat, ci și faptul că a schimbat benzile în giratoriu, manevră nepermisă de codul rutier. Nu înțeleg, dacă venea poliția, în caz de accident, cum le explica faptul că a înmatriculat în Spania o mașină contrafăcută? Sau, în acte, chiar era un Opel tunat? Că avea abțibilduri de Ferrari în fața portierelor.

P.S. Pe A2, altă fază, văd o limuzină Mercedes CLK de ultimă generație cum depășește o parte din coloană și se bagă pe banda întâi acceptând să fie depășită. Întrucât era cea mai puternică mașină din coloană, mi s-a părut cumva ciudat. Apoi îl văd. Un Lamborghini negru mergea regulamentar, cum 140 de Km/h, iar restul îi făceau loc, ca să admire bestia. Tată, am simțit mașina aia când a trecut pe lângă mine, de am și zis că nu mai spăl portiera o lună de zile, că a prins praf de Lamborghini.

2 Comentarii

  1. Laurentiu 06 august 2013 la 22:52 - Raspunde

    Pai ce, doar chinezii sa scoata replici pe banda?!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.