RADP Cluj, un pericol

De dimineață, eram pe la primărie cu treabă. În spate, un cetățean încerca să-și dea seama cu cine trebuie să vorbească pentru a reclama un incident în trafic, după cum mi-a relatat:

Un șofer venind din contrasens a lovit un panou de semnalizare a unor lucrări din cartierul clujean Zorilor, aruncând semnul pe sensul opus de mers, în mașina cetățeanului care povestea faza, lovindu-și mașina, pentru ca apoi un alt cetățean, cu un autoturism Mercedes, a trecut și el cu mașina peste semnul aruncat, provocându-și defecțiuini sub mașină.

Am mai văzut scenariul acesta și pe un pod din Cluj, lângă autogară, când o lucrare era semnalizată doar din locul în care începea, astfel încât un șofer nu l-a observat la timp, în curbă și în pantă, lovind semnul și aruncându-l câțiva metri în aer și aterizând pe trotuar. Dacă era cineva acolo, murea.

Revenind, observ că din ce în ce mai mulți dorei neglijenți semnalizează lucrările în ultimul moment când, de multe ori, mai ales noaptea și pe vreme urâtă, este prea târziu.

Cineva de la RADP Cluj trebuie să se asigure că așa ceva nu se mai întâmplă! Cineva răspunde de echipa care nu a semnalizat complet lucrarea…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.