Ideologia urii are un nou candidat

A strâns peste 120.000 de semnături cu ajutorul preoților și oamenilor din parohii și a devenit unul dintre candidații indepedenți pentru alegerile europarlamentare. Iulian Capsali, care se definește drept „candidatul familiei românești”, s-a remarcat prin faptul că militează împotriva avortului și a „ideologiei homosexuale”.

România Liberă

Ideologia homosexuală? Pe bune? Un fel se iudeo-satanică a ideologiei atee? Pe bune? Într-un mileniu al incluziunii sociale a minorităților de orice fel?

Dacă tot promovează dragostea creștină, de ce nu promovează dragostea creștină inclusivă, adică aceea care promovează toleranța și restul ideilor de iubire, nu de îngrădire?

Iulian Capsali este fel de Adam Sutler din V for Vendetta, să nu ne facem nicio iluzie, este ura absolută mascată sub o bărbiță îngrijită c-un mesaj creștinesc de urăște-ți aproapele, respectiv: oamenilor li se interzice să fie diferiți. Ascultați-l cum vorbește, este fascist 100%, parcă ar citi printre rânduri din Mein kampf de Adolf Hitler, cu specificitatea locală.

Celor care-l vor vota, le doresc să trăiască la prima mână experiența politicilor sale de ură și îngrădire și-i rog să se uite bine la filmul de mai sus. Așa arată îngrădirea, este o scârboșenie inimaginabilă, inumană și de o cruzime inutilă.

P.S. Trebuie să ne întrebăm de ce preoții aleg să fie deasupra legii și strâng semnături. Trebuie să ne întrebăm de ce Biserica face politică și trebuie să ne întrebăm dacă ne dorim cu adevărat ca biserica să facă politică.

3 Comentarii

 1. Xtall 04 aprilie 2014 la 22:34 - Raspunde

  Are șanse mari sa intre.
  Si contextul e unul potrivit, fiindca realitatea e ca nu ai pe cine alege și ideea vehiculata va fi, decât pe alții… mai bun unul de asta

 2. DraceaDan 09 aprilie 2014 la 00:55 - Raspunde

  Nu (cred că) are șanse.

  Cu toate că ideile lui prinde atenția unora, sunt multe cauze pentru realizarea pragului electoral; Notorietatea, banii de promovare, apartenența la un grup politic puternic.
  Exemplele sunt Remus Cernea și Virgil Neamțu, Ambii au idei clare și nu propovăduiesc numai chestii lipsite de sens (de asemenea, găleți și făină) și nu reușesc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.