Îți recomand să fii observator la alegeri 2016

Mă refer la a fi observator la alegeri (2016), desigur, cu o implicare activă întru buna desfășurare a procesului electoral din 11 Decembrie, iar nu doar un simplu observator static, impasibil la ceea ce se întâmplă în jur. Și este simplu, trebuie doar să intrați pe fiecarevot.ro și să vă înscrieți, durează doar câteva minute.

În cazul în care sunteți mai noi pe aici, am mai fost observator și la repriza de alegeri 2014, și a fost interesant și educativ, și am scris despre experiența aceasta aici, aici și aici, așa că mă bucur că voi avea șansa de a fi, pentru repriza aceasta, observator la alegeri 2016 și cred că îmi voi aduce o contribuție pozitivă la îmbunătățirea procesului electoral, măcar fiind acolo cu ochii pe urnă și pe modalitatea de numărare.

De asemenea, dacă nu doriți să vă implicați activ în observarea procesului electoral, vă recomand să folosiți cele două unelte informaționale pe care acest blog vi le recomandă, Mulțumesc.org, pentru a vedea calitatea și seriozitatea în reprezentare a aleșilor de până acum, respectiv Valoare Vot, pentru a vedea câți bani coordonează un vot la alegerile locale.

Trebuie să ne ambiționăm, spre a ne ridica.

2 Comentarii

  1. ice4you 10 noiembrie 2016 la 12:29 - Raspunde

    Pai bun da … la ce ne ajuta si mai ales ce ne facem cu … “nu e tot una ce e inainte de alegeri cu ce e dupa alegeri”? Intreb si eu ca prostul?!

    • Robin Molnar 05 decembrie 2016 la 16:27 - Raspunde

      Nu: înainte de alegeri este lapte și miere, iar după alegeri este doar futere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.