Medicii și farmaciștii nu pot lucra…

De la introducerea SIUI-ul si a cardului de sanatate, noi medicii si farmacistii, ne chinuim sa lucram din cauza ca SIUI-ul este nefunctional periodic. Actualmente, de vineri 05.02.2016 si pana azi – joi 11.02.2016, sistemul SIPE – cel care rapsunde de validarea retetelor, integrat in SIUI, devine nefunctional de pe la orele 09.00 pana pe la orele 18.00. In mod evident atat activitatea medicilor cat si a farmacistilor este impiedicata, multi dintre noi fiind obligati sa validam retetele seara, noaptea sau in week-end, cu toate ca noi indeplinim cerintele CAS-ului (internet de banda larga, token, cititor de card). De aceea, prin aceasta petitie solicitam ca SIUI-ul, cu toate platformele lui, sa functioneze conform cerintelor pt ca si noi, medicii si farmacistii, sa putem lucra in conditii normale.

Petiție

Io zic să-l sunăm pe Eugen Nicolăescu și să-l întrebăm dacă este mulțumit de buna activitate de care a dat dovadă. Nu de alta, dar el este tartorul unui sistem neperformant, făcut pe pile și relații, nu pe prețuri și specificații.

În mod firesc, avem o problemă de performanță. Poate ar fi cazul să facem ceva, până nu moare careva cu rețeta în mână, din cauză că nu i se poate valida.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.