Nu știu ce fel de om trebuie să fii

Citind despre acțiunile celor de la HHC România, nu știu ce fel de om trebuie să fii pentru a înfia copii bolnavi, cu probleme diverse. Sincer, după părerea mea barbară, este ca și cum te-ai lega la cap când nu te doare.

Dar asta o spun eu, un om atât de mărunt moral și uman comparativ cu cei ce o fac, încât mi-e, vă jur, rușine să mă consider un om bun și decent, întrucât dacă iubirea este cea mai mare valoare umană, atunci oamenii care înfiază copii bolnavi, prin iubirea lor, sunt niște oameni extrem de valoroși.

Nu, nu știu ce fel de suflet bun trebuie să ai pentru a-l lua pe un pui de om din iad și a-l hrăni cu iubire, educație și un codru de pâine, sunt prea sterp în suflet pentru a înțelege, și accept că niciodată n-aș putea fi un exemplu pentru acești oameni, dar totuși vreau să ajut.

Măcar implicându-mă și eu în campania lor, băgându-mă în seamă cum ar veni, poate, poate s-o lipi ceva mai multă umanitate de mine pentru că, la drept vorbind, dacă mai mulți oameni ar avea bunătatea celor ce înfiază copii cu probleme, lumea aceasta ar fi un loc mult mai bun.

Din păcate, însă, trăind într-un fel de purgatoriu pentru atât de multă vreme, nu pot decât să mă uit admirativ la niște oameni minunați care împart în jurul lor niște dragoste minunată, așa cum numai câțiva privilegiați pot.

Așa că mă întreb dacă nu cumva eu sunt oaia rătăcită care nu știe a împărți iubirea sa.

2 Comentarii

  1. Tasia 14 noiembrie 2011 la 01:06 - Raspunde

    Unii oameni merita toata admiratia, la fel cum unii copii, multi ce-i drept, merita tot ajutorul nostru, al celor in putere!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.