Nu-ți vaccinezi copilul?

Ești prost. Iar dacă tu ești prost, nu înseamnă că ai dreptul să riști o îmbolnăvire la copii altora, care din diverse motive medicale nu pot fi vaccinați. Astfel, copiii nevaccinați nu vor mai avea asigurarea medicală gratuită (standard), la fel cum nici membrii familiei nu pot avea.

De ce? Dacă ești prost și nu ți-ai dat seama până acum: dacă copilul tău ia o boală pentru care tu nu l-ai vaccinat, și dacă tu-l aduci la doctor, unde îmbolnăvește alți copii, care n-au putut fi vaccinați, tu ai vina morală pentru moartea unor copii.

De aceea, nu vrem să te vedem la spital, nici pe tine, nici pe el, nici pe nimeni din familie, pentru că un copil nevaccinat este un vector de transmisie a unor boli groaznice, iar societatea nu vrea să se îmbolnăvească de la tine, așa că pa și pusi și la revedere.

Dacă vă imaginați că eu sunt crud, imaginați-vă cum este să-ți moară copilul din cauză că un idiot nu și l-a vaccinat pe al său.

P.S. Dacă erau vaccinuri pe vremea lui Țepeș, ăla care nu-și vaccina copilul primea niște, vorba poetului, “zamă de țeapă de dud ascuțit”.

4 Comentarii

 1. Cristi 18 aprilie 2015 la 10:42 - Raspunde

  Sunt tatic de putin timp. Mai exact un an si zece luni, dar toata vrajeala asta cu vaccinurile nu m-a pus pe ganduri deloc.Eu mi-am vaccinat copilul fara nicio retinere. Am cunostinte care nu si l-au vaccinat si nu imi vine sa cred cat sunt de idioti. Degeaba le explici logic, ca ei o tin pe a lor cum ca industria farmaceutica ne manipuleaza si ca de la vaccinuri faci diverse boli mai grave decat pt ce te vaccinezi. Si argumentul lor suprem e ca si ei au fost vaccinati de rujeola, de exemplu, si tot au facut.

  • Robin Molnar 20 aprilie 2015 la 19:45 - Raspunde

   Îmi pare rău de copiii lor, că or să sufere nenecesar. 🙁

 2. Nautilus 20 aprilie 2015 la 09:07 - Raspunde

  Alde Activia Ştir ar zice cam aşa: oi fi eu proastă, dar cel puţin nu sunt autistă! 🙂

  • Robin Molnar 20 aprilie 2015 la 19:44 - Raspunde

   Dacă este proastă, pot să-i confirm că nu există niciun risc să fie autistă. =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.