6 Comentarii

  1. TNH 31 martie 2012 la 12:21 - Raspunde

    Biblia e biblie, practicile bisericeşti sunt altceva.

  2. Claus_G 31 martie 2012 la 19:15 - Raspunde

    Cred ca societatea noastra a progresat destul de mult incat sa faca diferenta intre credinta si biblie.Nu trebuie sa uitam ca biblia a fost scrisa de catre oameni invatati la vremea aceea,unde durata de viata era undeva la 35 de ani(de unde si expresia”pana cand moartea va va desparti”:)).De asemenea pentru cei ce au citi biblia si au inteles ceea ce ea spune,fara a o lua adliteram,samanta tatalui este cea mai importanta,si cred cu tarie ca nu conteaza religia copiilor atata timp cat au credinta,dupa batrana zicala “fa ce zice popa nu ce face el”.AMIN

  3. Raul Molnar 02 aprilie 2012 la 16:26 - Raspunde

    Daca ai stii ce problema ai pus si tu aici.. 😛

    Scrie clar in Sfanta Scriptura ca cine e pagan si vrea sa rmana asa sa fie tratat ca si un pagan si ca urmare nu il/o iei de sot/sotie.

    Claus_G – eu sunt programator de meserie si imi place sa consider ca gandesc rational. Am incercat sa pun in practica (cat am putut, ff putin 🙁 ) cateva sfaturi din biblie si pana acum spun clar s ideschis ca nu este nimic fals si imi ajuta foarte mult.
    Avand in vedere asemenea rezultat nupot spune deloc ca bibila este o carte facuta de catre niste oameni limitati ci din contra.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.