4 Comentarii

 1. stefan 22 februarie 2012 la 13:58 - Raspunde

  Eu am 25 ani si am la activ 3 proteste, deci nu sunt protestatar de profesie.

  Cu toate acestea cred ca ar trebui sa fie datoria noastra de platitori de taxe sa protestam cand ceva nu ne convine. Pe principiul – cand te violeaza cineva , macar denuntal.

  As putea trai intr-un oras in care exista o locatie in care oricine poate protesta despre orice, fara autorizatie. Ar fi ideal pentru mine daca marea parte a cetatenilor ar protesta macar odata pe luna si nu neaparat in aceeasi zi si despre acelasi lucru.

  De ce sa nu protestam pentru ca avem drumuri nasoale care ne strica masinile? De ce sa nu protestam cand credem ca din banii nostri se platesc salarii imense la multi retarzi?

  Cred ca educatia civica ar trebui predata in scoala si cu mai multa dedicare. Sa invate noile generatii ce e aia constitutie, ce drepturi au, ce pot face cand un profesor ii injura, insulta sau loveste. Mi-ar inflori sufletul sa vad 20 prichindei care protesteaza in fata scolii, alaturi de parintii lor, ca unul din profesorii lor vine beat la scoala sau in fata primariei ca nu au dotare minima in scoala (banci, mese, usi la clasa).
  Sa nu mai zic ca mi se pare natural ca elevii sa protesteze cand au un profesor incompetent. Dar asta ramane de natura SF-ului. Poate peste 200 ani.

  • Robin Molnar 29 februarie 2012 la 21:16 - Raspunde

   Da, ar trebui să protestăm când nu ne convine ceva!

 2. @iulian 29 februarie 2012 la 17:05 - Raspunde

  am fost de multe ori la prosteste. De fiecare data speri sa schimbi ceva. Nu o sa se schimbe nimic, tu stai in ploaie, vant, zapada si pe ei ii doare in coate

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.