Române, îți ouă gâsca cu ouă de aur?

  • Rezultat de viteză la internetul mobil RDS de la SpeedTest.net

Săptămâna care a trecut, am văzut mai multe articole – le-am pierdut șirul – în care lumea se plânge că internetul mobil de la RDS merge slab spre deloc, făcând spume și gâți că, după ce s-a activat roamingul de date RDS în rețeaua Vodafone, de fapt acesta acoperă doar 100 de Mb.

Oameni buni, la cel mai mic abonament, cel de doi euro pe lună – pe care, dealtfel, îl am și eu – cam la ce calitate a serviciului v-ați fi așteptat? Sau la altele mai mari, de până la cinci euro pe lună?

Nu, serios, când ați semnat contractul pe două – trei beri pe lună, cam la ce calitate v-ați fi așteptat să meargă? Și, serios, ia verificați în cercul de prieteni cam câți și-au pus clienți de torrente pe telefon, clienți pe care-i lasă să facă trafic într-o veselie?

Pe bune, din testele făcute de mine, fix asta rezultă, că 100% din rețeaua RDS este folosită 98% din timp. Ceea ce este cam aiurea, pentru că RDS și-a făcut o rețea de ultimă generație care pur și simplu, nu mai poate face față, ingeniozitatea inginerească neputând face față unei nesimțiri extraordinare.

Adică, ce a făcut poporul când s-a văzut cu net rezonabil la preț bun? Păi exact ce ne-au învățat basmele populare când țăranul Ion găsește gâsca ce ouă ouă de aur. S-a apucat s-o mulgă de-i sar penele.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.