2 Comentarii

  1. Atti 19 decembrie 2014 la 12:42 - Raspunde

    E omor. Da’ asa, cu sabii, bate baseball si tot tacamul. Oboseala (in fizic si psihic) acumulata, de in ultimele doua saptamani sunt mai isteric ca o femeie in perioadele sensibile (sa ma ierte doamnele si domnisoarele pentru doza de misoginism). Ma mir cum de ma mai suporta sotia 🙂

    Partea buna in schimb: vine vacanta! Ma duc la soacra, dorm, ocup bucataria si fac de mancare pentru toata populatia, avand in vedere ca la mine bucatareala e terapie curata. Poate dau un reset si la niste vinulet. Sa fie primit!

  2. florin 19 decembrie 2014 la 13:39 - Raspunde

    Hm, in ultima perioada, acumulez tot mai multi nervi in trafic. Am obosit sa-i tot tolerez pe cei care considera ca si-au adus soseaua de acasa si-ti taie calea in cele mai nesimtite moduri. Dar sa vezi ce gura mare au cei vinovati. Totusi, karma ne mai si razbuna uneori. Ieri, un meltean mi-a taiat calea in intersectie, venea din fata mea si a virat subit in fata mea, pe strada din dreapta mea (stanga lui), facandu-ma sa scrasnesc din dinti, roti si frane. Nici nu l-a interesat ca eu eram incadrat sa virez dreapta si semnalizam. Dupa nici 15 metri, ii iese alt meltean, mai meserias, mai ghioban, in fata, prin pornire de pe loc, fara asigurare prealabila. Am si intinerit 2 ani, dupa cum mi-am destins muschii fetei de bucurie. Eram in spatele primului meltean si am vazut totul. Imi pare rau ca nu am avut seminte cu mine.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.