De ce este nevoie de Bitdefender Box
Dacă vă întrebați de ce aveți nevoie de Bitdefender Box, iată o scurtă listă cu evenimente recente ce țin de securitatea și integritatea datelor personale:
- National Cybersecurity and Communications Integration Center și FBI au fost atacate printr-o metodă de redirecționare a traficului prin modificarea cererilor de tip DNS Domain Name System), avertizează Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică din România.
- Unii a furat datele de conectare la bancă ale aplicațiilor de pe mobil folosind aplicații de tip lanternă. Cine nu și-a instalat niciodată o aplicație din asta? Mai ales dacă este gratis?
- Armata rusă a hackerit milioane de computere din UK. Datele utilizatorilor afectați ar putea fi folosite la crearea de identități false pentru agenții ruși din Regatu Unit.
- Niște hackeri au furat baza de date cu jucătorii bogați a unui cazinou folosind un termometru digital dintr-un acvariu.
- În anul 2017 au fost colectate și procesate 138.217.026 de alerte de securitate cibernetică, în creștere cu 25% față de anul 2016, care au afectat un număr de 2,89 de milioane adrese IP unice din România, raportează CERT.
- Minarea de criptomonedă – o nouă metodă de monetizare a atacurilor asupra site-urilor și aplicatiilor web, via CERT.
Ce vedem? Un model repetitiv, care model repetitiv se cheamă creativitate în implementarea răului, semn că acum nu doar computerele ne sunt vulnerabile, ci absolut toate dispozitivele relativ inteligente din casă.
Desigur, sunt oameni care probabil că nu au nevoie de Bitdefender Box. Totuși, în general, majoritatea profesioniștilor care folosesc sisteme de calcul și telefoane mobile trebuie să își protejeze munca, averea, statutul și – în general – informațiile.
Ce se poate întâmpla fără Bitdefender Box, așa, la rima strigare?
- Contul de email s-ar putea să fie compromis, și să nu mai aveți acces la el, exact când v-ar durea mai tare, de exemplu când ați avea de trimis o ofertă de colaborare către un client important.
- Parolele de la blog/ website s-ar putea să vă fie furate, iar aceste sisteme compromise, cu articole șterse, sau cu conținut compromițător adăugat pe website, gen scripturi malițioase.
- Codul sursă al aplicațiilor la care lucrați s-ar putea să fie furat spre a fi, mai târziu, exploatat.
- Tranzacțiile bancare s-ar putea să fie interceptate, de exemplu la plata cu cardul sau la loginul la bancă.
- S-ar putea să vă etichetați prietenii și colaboratorii pe Facebook, în postări malițioase.
Și nu, nu este nevoie să intrați pe site-uri dubioase ca să vă infectați, zilele trecute niște reclame erau pe diverse site-uri erau folosite pentru a împrăștia malware, deci…
De asta zic, de asta v recomand Bitdefender Box, ca să fiți protejați. Pagubele niciodată, în astfel de cazuri, nu sunt mici. Așa că vă rog, protejați-vă. Sau, mai corect, hai să ne protejăm reciproc!
Lasa un raspuns