În sfârșit, slaba pregătire a profesorilor îi afectează și pe ei!

După zeci de ani de eșecuri evidente, slaba pregătire a profesorilor i-a ajuns în sfârșit din urmă:

50% din şcoli nu au suficienţi bani să achite către stat contribuţiile sociale reţinute, atenţie, din salariile brute ale profesorilor! Furt pe faţă!

Adevărul

Conform legii, este ilegal să reții contribuțiile către stat și să nu le virezi, adică exact situația care a apărut în aproximativ 600 de școli din România, iar dacă legea s-ar aplica, așa cum ar fi corect, am umple o pușcărie numai cu directori de școli.

Slaba pregătire a profesorilor nu se referă doar la calitatea educației pe care o au și la limitarea semnificativă a calității educației pe care o pot oferi, ci mai ales la slaba pregătire etică și morală de care dau dovadă.

Reiterez, un popor de oameni cinstiți nu poate fi condus de hoți În aceeași manieră, o categorie profesională bine educată nu poate fi condusă de nulități.

În fine, înainte să aruncați cu pietre, că sunt ingrat față de binele pe care mi l-au făcut profesorii de-a lungul lungilor ani de școală, vreau să vă spun că am și eu, în familie educatori, dascăli, profesori.

Deci nu mă refer la dascăli, care sunt și profesori, și formatori, exemple de integritate și de ținută morală și umană. Aceștia sunt cei mai prețioși membri ai societății, întocmai pentru că sunt atât de rari.

Din păcate, majoritatea profesorilor sunt profesori pentru că nu au găsit altceva de lucru, fără nicio vocație, fără nicio chemare, fără niciun scop înălțător, altul decât statura financiară proprie.

Închei spunându-vă că mi-ar fi plăcut să fiu profesor, dar nu în România, că aici nu poți, nu ești lăsat, nu ești înțeles, nu este acceptat, dacă nu corespunzi unui șablon desenat într-un sediu de partid, slaba pregătire a profesorilor fiind o directivă de partid făcută parcă după directivele NKVD pentru țările din Europa de Est.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.