Ehei, VPS-ul meu e la București

Cei de la Elvsoft mi-au migrat peste noapte, știam că se va migra, VPS-ul de la datacenterul din Cluj Napoca la datacenterul Omnilogic din București.

Amu, în mod evident unele chestii nu mai merg în configurația inițială, dar spre că până diseară lucrurile să revină la normal.

Din ce văd eu, Omnilogic are tot felul de certificări. Cel puțin momentan, pentru mine asta contează mai puțin. Ce contează mai mult este că trebuie să-mi refac sistemul multi-server pe care îl aveam până ieri și că înainte aveam rețea metropolitană de acasă până la server. să vedem de-acum cum va merge.

Vestea bună este că pe plan extern, VPS-ul se va mișca mai repede, fiind aproape de RoNIX, un nod de internet extrem de important (la nivel logic, că altfel internetul e destul de descentralizat) și care are rolul de a interconecta rețelele naționale și internaționale.

Deci, voi reveni curând. Acum mă duc să mai muncesc ceva azi, să fac bani, să am cu ce plăti hostingul. Voi ce program aveți? Ceva deosebit? Vreo plecare la Anvers la Smart Times?

P.S. În afară de RoNIX, mai este vreun nod i.root-servers în afara SUA? Sau am rămas în continuare bazați?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.