Intră în cea mai căpoasă rețea!

Da, Vodafone. De data asta trebuie să mă leg de stickurile lor de pe internet mobil. De exemplu, într-o fotografie de mare angajament vedem cum suntem conectați la rețea (LED-ul albastru de pe modemul 3G), dar internetul mobil este căzut.

Conectat la rețeaua Vodafone, deconectat de internet

Conectat la rețeaua Vodafone, deconectat de internet

Frumos, nu? A trebuit să mă deconectez și să mă conectez din nou. Dar și aici este cu cântec, fiindcă de cele mai multe ori se întâmplă ca reconectarea să nu meargă, mai ales când căderea este datorată pierderii semnalului.

Și merge doar dacă restartez computerul. Nu contează că opresc aplicația Mobile Connect și toate instanțele acesteia, respectiv scot modemul din portul USB. Nu, doar cu restart mai merge, fiindcă apare o eroare cum că a detectat mai multe modemuri.

Din părți, adică.

4 Comentarii

 1. RCA Ieftin 2011 30 ianuarie 2011 la 16:05 - Raspunde

  Alternative la Vodafone nu există?

  • Robin Molnar 30 ianuarie 2011 la 22:44 - Raspunde

   Da, la Orange și Cosmote. În fapt, folosesc același software jenant la aproximativ aceleași dispozitive. Deci vax albina.

 2. Cristian Chiribes 30 ianuarie 2011 la 18:33 - Raspunde

  Eu am testat internetul mobil de la RDS si de la Orange. Sincer vorbind, mi s-a parut mai bun cel de la orange, dar nu se compara ca pret. Ideea e ca trebuie sa lasi un ping deschis ca, din cate am inteles, daca nu folosesti putin timp laptopul si il lasi deschis, intra si netul mobil in stand-by. Pentru moment nu mi se pare o investitie buna internetul mobil.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.