O mare schimbare pe site

Acesta a fost primul blog care a folosit HTTPS pentru transferul de date, astfel încât utilizatorii “sensibili” să poată folosi blogul mai în siguranță, sau în mai bune condiții de anonimat. Ei bine, începând de aseară, tot traficul pe blog se va face prin HTTPS, pentru toată lumea.

Este important să ridicăm costul supravegherii individuale într-atât de mult încât acesta să nu mai poată fi folosit în scop de cenzură, aspect care m-a determinat să fac această schimbare majoră.

Vizibil, în afară de un lacăt în bara de adrese, nu va fi nimic, decât cel mult prefixul HTTPS. Altfel, totul ar trebui să funcționeze normal pe toate browserele, cred că mai puțin pe Safari pentru Windows și unele versiuni antice de Opera. Desigur, au fost câteva probleme pe care le-am rezolvat în pauza de masă, acum totul ar trebui să fie OK.

În fine, mi s-a părut etic să fiu transparent.

P.S. Dacă aveți probleme, spuneți-mi și mie! În afară de cea la comentarii, cu tabul care golește, care este în lucru. Mulțumesc frumos!

3 Comentarii

 1. Popescu Ionica 28 ianuarie 2016 la 19:08 - Raspunde

  Domnule Molnar eu sunt un novice in problemele calculatorului si de acea va rog frumos sa-mi spuneti,cum sa procedez cu calculatorul meu,caci de cand am facut upgrade insider de la win.7 la win.10 nu mai functioneaza DVD-ul in unitatea optica.Inainte DVD-rom scria si reda discurile ,insa acum fara sa fac vreo modificare sau setare,nu mai functioneaza.Cand setez depanarea zice ca totul este normal ,iar la driver spune ca aparatul functioneaza normal.Am folosit windows dvd player,insa nu functioneaza,la fel bs player si vlc media player.Ma scuzati ca va abordez cu aceasta rugaminte.
  Va mutumesc cu respect.

  • Robin Molnar 28 ianuarie 2016 la 20:49 - Raspunde

   S-ar părea că Windows 10 nu are drivere pentru unitatea DVD. Vă recomand să reinstalați Windows 7.

 2. Popescu Ionica 29 ianuarie 2016 la 16:18 - Raspunde

  Va multumesc pentru raspuns insa,windows old(folderul in care era fostul win.7)a fost sters si acum nu mai stiu cum pot revenii la win.pe care il aveam inainte.Dar dupa cum am aratat in rugamintea de ieri ,in Manager dispozitive spune ca “Windows a constatat ca software-ul de driver pt.acest dispozitiv este la zi”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.