2 Comentarii

  1. TNH 10 aprilie 2012 la 10:02 - Raspunde

    O să ziceţi că sunt cârcotaşă, dar eu chiar că e imposibil ca oamenii să se aşeze pe atâtea linii şi să mai ştie în ce direcţie se roteşte rândul fără să fi fost organizaţi/îndrumaţi de câtre cineva.

    Chiar că nu mai vreau să aud că ungurii ne dau lecţii de civilizaţie atâta vreme cât nu a fost iniţiativa lor, ci a bisericii. Bine, nu-i opreşte nimic pe preoţii noştri cu suflet împuţit să explice şi să coordoneze masele de oameni, dar chestia e că nu vor, tocmai pentru că îmbulzeala şi călcatul în picioare sunt percepute de către ei ca imagini de PR.

    Ungurii ne dau lecţii de civilizaţie de dimineaţă până seara, dar nu în cazul prezentat în link, caz în care uite, noi românii suntem de rahat. I-aş atrage atenţia autorului că nu toţi românii se calcă în picioare, ba chiar sunt destui care nu o fac şi încearcă să-i tragă de mânecă pe ceilalţi. Dacă autorul nu face nimic pentru a schimba mentalităţi decât prin like-uri pe facebook, nu înseamnă că toţi suntem la fel, nişte nesimţi care trebuie să ia lecţii.

    P.S. Când imi iau cameră foto, prima poză pe care o pun pe net o să fie una cu oamenii care nu se înghesuie la vreun supermarket din România, lângă care o să pun o poză de pe un site de ştiri cu nişte unguri care se îmbrâncesc la un supermarket din Ungaria. Şi dup-aia o să i-o trimit lui Criserb, ca să înţeleagă ce am vrut să spun în acest comentariu, în caz că e kilometric şi pierde firul.

    • Robin Molnar 12 aprilie 2012 la 13:10 - Raspunde

      Să știi că nu m-am gândit la asta, până acum. Și cred că ai dreptate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.