Scurtissime – 2 Iulie 2014

  1. Tim Cook, CEO al companiei Apple, a participat – alături de alți 4,000 de angajați ai companiei, la o paradă de tip Gay Pride în San Francisco.
  2. Hack-ul care a salvat echipajul misiunii spațiale Apollo 13.  Ciorapii ăia doi erau baza.
  3. The Guardian ne vorbește de bine, pe merit.
  4. Sute de grupuri energetice americane şi europene, infectate din 2011 cu virusul Dragonfly.  Se știa de virus încă din 2011. De ce credeți că informația a ajuns publică de-abia acum? Ce NU spune Mediafax, deși au citit același articol ca și mine, este că și România a fost țintă, respectiv că atacurile au avut un succes nebănuit. Cum ar veni, una dintre cele mai mari țări generatoare de aptitudini informatice, este complet despuiată în fața rușilor. De ce spun că rușilor? Pentru că aceste atacuri au vizat exclusiv țări din afara sferei de influență a sectorului energetic rusesc, aliații ruși din UE fiind scutiți: Bulgaria, Cehia, Slovacia etc.
  5. Marele Război (Primul Război Mondial), video. Și câteva lucruri mai puțin știute.
  6. S-a lansat Lumia SensorCore SDK Beta.
  7. Skype schimbă modul de reținere a TVA-ului.
  8. CEDO a decis că legea franceză care interzice acoperirea feței în public, din motive religioase, este constituțională și că interzicerea de a purta burka nu este o chestiune de discriminare religioasă, ci de incluziune socială. Cumva, mi se pare corect să pui binele social (prin incluziune socială) deasupra interesului individual (religie).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.