Scurtissime (215)

 1. O femeie a fost bătută în biroul primarului din Râmnicu Vâlcea. O fi vreo tradiție locală să mergi cu jalba în proțap și să-ți iei boxul?
 2. Aseară mi-am bătut recordul la tenis de masă și la darts.
 3. Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, a menţionat România şi Ungaria printre statele ale căror guverne au devenit “mai agresive” în contracararea opoziţiei, conform unui discurs în care oficialul american denunţă, în general, regresul valorilor democratice în Europa şi Asia Centrală. EVZ. Da, adevărul este că SUA nu e deloc un stat fascist, cum s-ar crede, iar acolo valorile democratice sunt respectate cu sfințenie, vezi cazul Bradley Manning sau Leah-Lynn Plante.
 4. Pentru că n-au intervenit la timp în vedea deszăpezirii, două firme au fost amendate. Împreună, amenda este de 3,000 de lei. Amenda că n-ai cauciucuri de iarnă este de 2,000 de lei, parcă…
 5. Ah, dar la noi deszăpezirea costă de doisprezece ori mai mult decât în Germania. Nu pentru că am fi noi hoți, ci pentru că nemții sunt eficienți și au parazăpezi pe marginea drumului. Noi avem… nada.
 6. Top zece filme care explică de ce există mișcarea Occupy Wall Street: The Yes Men Fix The World (2009), War By Other Means (1992), Zeitgeist: Moving Forward (2011), The Corporation (2003), Golden Rule: The Investment Theory of Politics (2009), Capitalism IS the Crisis: Radical Politics in the Age of Austerity (2011), The Secret of Oz (2010), Inside Job (2010), Capitalism: A Love Story (2009), Lifting the Veil: Obama and the Failure of Capitalist Democracy (2011),  Rise Like Lions: OWS and the Seeds of Revolution (2011).
 7. Materialele care se încălzesc căzând în găurile negre emit raze X, după cum se vede și din această fotografie ce ne ajută să detectăm găurile negre. Amu, mă întreb dacă nu cumva este posibil să existe o limită maximă a corpurilor din univers? Chiar și pentru o gaură neagră, să fii mai mare decât o galaxie, deja este exagerat.
 8. Google evoluează.
 9. Dacă scoți cheia pentru prezoanele de la roți și le faci la ăia parbrizul terci, ești penal și necivilizat.
 10. Camerele foto Lytro evoluează.
 11. Tonomat de mașini Smart în Japonia? Nu chiar.
 12. [Oribil!] Un obicei incredibil: ruminal cannual. Sursa.

6 Comentarii

 1. Cipri.S 07 decembrie 2012 la 10:20 - Raspunde

  12 e trucaj sau wtf??? Exista asa ceva!???

 2. joita lucian 07 decembrie 2012 la 12:26 - Raspunde

  Si firesc nea’ boxerul scapa nepedepsit….eu i-as face o ambuscada…si l-as bate mar!

  • Robin Molnar 13 decembrie 2012 la 08:55 - Raspunde

   Ia zi-ne, cam cât de rău l-ai bate? Ce i-ai face? Dar cu detalii, nu așa…

 3. Mihai Todor 08 decembrie 2012 la 19:39 - Raspunde

  7. Ba da. Și e veche povestea 😉

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.