Scurtissime (228)

  1. Olandezii își fac autostrăzi moderne. Nemții, plăcându-le ideea, se apucă să producă vopsea termică în ritm accelerat, că au și ei de vopsit un miliard de kilometri de autobahn.
  2. Nikon folosește tot felul de senzori în aparatele sale foto, ceea ce e firesc. Țin minte, când mi-am luat DSLR-ul, profesorul de la cursul de fotografie m-a întrebat de ce nu mi-am lut și eu un Nikon sau un Canon, ca tot semi-profesionistul, ci Sony. E simplu, foarte multe dintre modelele care mi-ar fi plăcut, aveau sub capotă un senzor Sony, așa că m-am dus direct la sursă. Plus că sun fan al mărcii.
  3. Apropo de ceea ce ziceam zilele trecute despre șomajul statistic și cel real din era democrației originale: România, țara cu 190 de milioane de șomeri. Bonus.
  4. Aceasta este o ştire care nu va fi niciodată breaking news.
  5. Mușcă? E turbat? Face spume la gură? Ahahahaha.
  6. Sergiu Pasca a publicat un studiu despre autism în revista Nature Medicine care a fost considerat ca fiind printre 10 cele mai importante studii ale anului, relatează EVZ. Mai multe detalii.
  7. Africa.
  8. Meniu de revelion: pește împuțit și alune cu viermi. Și, apropo, smântâna nu era “din lapte”, ci din “lapți”. Oricum, au ceva poetic oltenii ăștia. Văzându-se înșelați și părăsiți de către personalul care s-a prins că ăștia s-au prins și a tăiat-o englezește acasă, oamenii s-au apucat să-și gătească singuri ceva de mâncare cu ce-au găsit prin bucătărie, în același timp bând tot vinul contrafăcut (“Pilula de Odobeșty”, “La Crima lui O’Vidiu”, “Tămâioasă de Oltchim”) pe care l-au găsit la bar, alături de toate spirtoasele care mai erau pe acolo: whiskey de import (din Dorohoi), cognac Alexandrion -3 stele, Sheridans cu etichetă originală (și atât) luat din complexul Europa și așa mai departe… Sunt curios cum a fost faza: – Bă, ăștia ne înșală la mâncare și ne dau prostii! Ia să mergem noi în bucătărie și să ne gătim ceva potoale de revel? Poetic.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.