Scurtissime – 26 Septembrie 2013

  1. Râdem – glumim cu Jon Stewart și Richard Dakins, dar religia și tehnologia creează o situație potențial explozivă. Să ne gândim la președintele american care crede în Chtulu, Puiu și Fantoma Străvezie. Un astfel de specimen are mâna pe butonul roșu. Îmi vine să-mi bat obrazul cu ciocanul, numai când mă gândesc. Interviul – fabulos – este aici.
  2. Proiectul Constituțiilor. Aseară era picat.
  3. Un proiect sortit eșecului. Mi se pare stupid să pui un telescop pe un balon care se mișcă cu 350 de kilometri pe oră.
  4. Moţii s-au răsculat împotriva Mafiei Lemnului şi a protecţiei asigurate de Poliţia Circulaţie. Dacă nu se dau foc la case și la sediul poliției, nu se va rezolva nimic. Exact ca la 1907.
  5. NASA are o problemă: nu mai are nicio sursă de Pu238 (Plutoniu). Ehe, dacă eram secretar de stat la Ministerul Industriilor, m-apucam să caut prin hărți. Că s-ar putea 1000% să avem noi. 46,000 de dolari uncia mi se pare un preț bun.
  6. Unul dintre medicii români care au descoperit o nouă stare a creierului – niu complex – este din Cluj și în cheamă Bogdan Florea.  Nu sunt neurolog, dar cred că starea niu complex poate fi folositoare pentru recuperarea pacienților aflați în comă. Din ce-mi dau seama, impulsurile au rol de stimuli pentru cortex și cred că au și rolul de a stabili noi legături între neuroni. Bine, speculez, dar nu atât de grav încât să spun că există viață după moarte.
  7. Nectar, frate. Ar fi nevoie de niște baterii mult mai bune la telefoane.
  8. Ăia de la Gândul sunt proști. Dar proști rău de tot. Cu spume, nu așa.
  9. Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (WIPO) nu i-a permis Partidului Piraților să devină membru. E clar ce urmează, nu? În niciun caz modernizarea canalelor de distribuție, ci pedepse și mai aspre pentru kilobitul de mp3…
  10. Pentru bani, istoria industrială a orașului Petrila este îngropată

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.