Scurtissime (186)

 1. Cică:

  Şeicul Omar Bakri, un lider islamic extremist sirian, stabilit în Liban, a declarat într-un interviu pentru cotidianul bulgar 24 Chasa că România, la fel ca Bulgaria, este o ţintă pentru terorişti.

  Sursa

  Amu, eu zic că nu-i nevoie să ne invadeze, ci să trimită câteva batalioane de prinți, prințișori și oameni de afaceri arabi care nu mor de foame, și-n trei generații or să cucerească toate ruptele-n fund și toate goalele-n cap, reducând semnificativ populația feminină disponibilă băștinașilor.

  Fără copulație nu e populație. Sau: doar cu masturbare nu-ți faci neamul mare, cum ar veni.

 2. Context şi comparaţie româno-maghiară. Da și nu. Cât dai, atâta face.
 3. Dezvăluiri şocante: armata SUA a dispersat, în secret, substanţe radioactive deasupra unui oraş american – zice un titlu de gazetă. Hai mă! Ce anume din ce face armata SUA mai este șocant? Și pentru cine? Și de ce?
 4. Doi cercetători din cadrul Michigan State University au descoperit o bacterie care produce aur de 24 de karate când se hrăneşte cu o substanţă chimică foarte toxică care se găseşte în natură. Sursa. Amu, unii produc diamante în cuptor, iar alții dospesc aurul în recipiente gigant. Probabil că acum guvernul chinez a sponsorizat niște cercetări prin care, din Ginsesng, să se obțină platină și paladiu sau ceva…
 5. Atenție, manipulare ordinară: Ministerul Economiei: Sub mandatul PDL, Compania Naţională a Huilei A PIERDUT aproape 130 de milioane de euro şi a încălcat legislaţia UE. Sursa.M-am și enervat când am citit asta.În primul rând, pentru că cei de la Ministerul Economiei știu și ei de ce mineritul din Valea Jiului nu poate fi profitabil. Exact același calcul îl au și ei, nu înțeleg de ce fac pe proștii.Practic, CNH a vândut energia din cărbune, nu cărbunele propriu-zis, pentru că așa se face peste tot. CNH a vândut cărbune la 185- 247 lei/tonă către  termocentrala Mintia, dar de fapt ei au vândut cărbunele la 85 de lei gigacaloria, prețul minim de import, ca să fie totul decent.

  Înțelegeți aspectul? Ăștia de la Ministerul Economiei au manipulat prezentarea cifrelor astfel încât să rezulte altceva. Da, CNH nu poate fi profitabilă, cel puțin nu în forma actuală căpușată de toate partidele. Dar nici nu este o mare gaură neagră la buget: din CNH lipsește exact cât fură politica, iar guvernele nu vor să închidă CNH nu pentru că mii de oameni ar rămâne pe drumuri – lor nu le pasă de oameni – ci pentru că n-ar mai avea de unde fura.

 6. Guvernul subvenționează căldura în București. De ce doar în București – unde oricum sunt cele mai mari salarii – și nu și-n Dorohoi, Victoria, Călan, Uricani sau Zimnicea? De proști ce suntem, vă zic eu, de proști grămadă ce suntem, că nu protestăm împotriva inegalităților dintre cetățeni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.