CEH și CEO

După Complexul Energetic Hunedoara (CEH), spre faliment se îndreaptă și Complexul Energetic Oltenia (CEO):

La trei ani de la înfiinţare, Complexul Energetic Oltenia a adunat patru dosare penale, datorii de peste 450 de milioane euro şi pierderi de 160 de milioane euro. Acum se îndreaptă către faliment. România furată vă prezintă personajele cheie ale dosarului CEO.

Digi24

După cum este, deja, evident, conceperea acestor două combinate energetice este doar o altă combinație de făcut combinații prin care să se fure nu zeci, ci sute de milioane de euro.

Cu alte cuvinte, aceste companii ar putea rezista pe piață, doar că nu se vrea, pentru că se vrea doar să se fure din ele, nu cu sacul, nu cu vagonul, ci de-a dreptul cu garnitura feroviară!

În mod normal, banii furați de la CEH și CEO ar trebui să le fie înapoiați, doar că asta nu se va întâmpla, pentru că banii – chiar recuperați – vor intra în bugetul de stat, iar legea nu prevede plata din buget înapoi către companiile păgubite, deci statul se va alege cu banii, iar CEO și CEH cu paguba, dacă – vreodată – va fi recuperată.

Deci CEO și CEH n-au nicio șansă, iar oamenii trebuie să ia măsuri de avarie, să se mute sau să-și găsească de lucru în altă parte acum, cât încă mai este timp! Iar noi să ne pregătim de încă 20,000 de șomeri, zic.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.