Despre destituirile de la ProTV

Sunt de acord că oamenii au fost dați afară într-un mod neelegant. Pe de altă parte, hai să ne uităm și la cauze: voi ați interacționat vreodată cu departamentul de PR de pa ProTV? Că eu nu prea, deși i-am împulăit de mai mult de o duzină de ori.

Ceea ce mă face să cred că oamenii ăia, în afară de șefa lor (cu care am interacționat telefonic, la un moment dat), nu-și făceau treaba.

De aceea, mișcarea aceasta nici nu mă miră câtuși de puțin. Uitați-vă și voi, contul lor de Twitter zace nefolosit de un an, după ce că și așa postau o dată pe săptămână, deși publicul îi tot eticheta în postări și căuta să interacționeze cu ei.

Despre contul lor de Facebook ce pot să spun, după ce am văzut cel puțin o înjurătură postată într-un comentariu la un post de-al lor? Sat fără câini…

Pe de altă parte, nici Voyo nu se simte mai bine…

4 Comentarii

 1. Mirela 13 mai 2014 la 00:17 - Raspunde

  Nu sunt de acord. Exista legi, tocmai pentru a preintampina abuzuri.
  Daca nu isi faceau traba, trebuia sa fie urmati pasii legali: cercetari disciplinare, etc. Noin nu stim motivele pentru care nu isi faceau treaba, nu putem sti de la distanta ce era acolo – a dat un telefon nu este un motiv suficient, trebuie socotit main adanc decat atat.
  Lasand toate considerentele personale, legea trebuie respectata, dreptul muncii trebuie respectat si trebuie sa fim solidari, daca dorim ceva bun pentru societate in general, in viitor. Daca legitimam niste acte abuzive prin prisma nu mi-a raqspuns corect la telefon nu facem nimci bun.
  Parerea mea.

  • Robin Molnar 13 mai 2014 la 09:32 - Raspunde

   1. Sunt de acord că dreptul muncii trebuie respectat.
   2. Sunt de acord că eliberarea din funcție s-a făcut într-un mod neelegant.

 2. Razvan Pascal 13 mai 2014 la 06:59 - Raspunde

  @Mirela: adevarat, legea trebuie respectata. Insa angajatii de la departamentul de PR erau angajati la o alta firma. PRO TV avea contract cu o alta firma deci ei au incheiat contractul. Pur si simplu.

  • Robin Molnar 13 mai 2014 la 09:32 - Raspunde

   Exact.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.