4 Comentarii

 1. ocsike 27 iulie 2013 la 18:16 - Raspunde

  No bine… E normal ca unii care isi fac cruci la fiecare trecere de biserica sa se simta frustrati in occident, unde lumea este civilizata si nu se afiseaza cu credinta lor 🙂

 2. Mirela 28 iulie 2013 la 14:38 - Raspunde

  Imi place abordarea ta, mult adevar in cele spuse si da, Londra nu este UK. In Londra isi face un locusor oricine. Cat despre postura de emigrant…. peste tot pe unde o sa te duci mai mult sau mai putin este la fel si nu numai daca esti roman. Eu am vorbit si cu prieteni de alte nationalitati emigrati in Italia, Franta, cu slujbe foarte bune, care au aceeasi problema: sunt ousideri si au o comunitate mica de emigranti din diferite tari in cadrul careia se simt bine. Asta este situatia, ca acasa, intre familie, prieteni nu este nicaieri. Dar ce pierdem din vedere este ca in anumite tari si ei intre ei sunt mai reci, adica nu o sa accepte nici cetateni de-ai lor in multe cercuri, asa ca la ce ne asteptam? Sunt foarte exclusivisti in general!!!!!
  Si imi place intrebarea ta, mi-am pus-o adeseori: alegem un statut material mai bun in dauna unuia cetatenesc mai mic?:)))) sau cautam o cale de mijloc?

  • Robin Molnar 07 august 2013 la 10:00 - Raspunde

   Nu știu să spun dacă există, sau nu, o cale de mijloc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.