Startup-urile sunt invitate să-și expună proiectele la Techsylvania 2017

  • Startup Showcase la Techsylvania

Startups Showcase este o campanie, dar totodată și o platformă, prin care organizatorii își doresc să ofere unui startup, local sau internațional, șansa de a-și expune produsele în timpul evenimentului si de a cunoaște îndeaproape speakerii, partenerii și invitații, în timpul prânzului dar și la cina oficială Techsylvania. Startup-urile sunt așteptate să se înscrie până la data de 1 iunie, completând acest formular. Mai multe detalii pot fi găsite aici, iar câștigătorii vor fi anunțați între 6 și 8 iunie.

Desigur, Startups Showcase este doar o mică parte din ceea ce vor experimenta participanții la cea de-a 4-a ediție a evenimentului. În timpul hackathon-ului, care va avea loc în primele două zile ale evenimentului, participanții vor avea posibilitatea să dezvolte un nou tip de aplicații, și anume chatbots.

Acum, chatbots eu am mai făcut, dar parcă tot m-aș duce la Techsylvania ca să învăț ceva nou din contactul cu alte idei. Adică, este logic faptul că folosind mereu aceleași ingrediente (sau idei), poți face doar aceleași rețete de mâncare. Or, știind aceasta, parcă aș vrea să-mi lărgesc universul ideilor și, astfel, pe cel al cunoașterii și, cine știe?, poate pe cel al realizărilor personale.

Nu uitați, codul de reducere 15% din biletul de la Techsylvania este este RobintelTech, să ne vedem cu bine.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.