Techsylvania, ediția a patra

Cu trei ediții deja la activ, Techsylvania este recunoscut prin prestigiul speakerilor invitați. Primele evenimente au găzduit pe scenă co-fondatori, manageri și oameni-cheie din companii precum Google, Ubuntu, Facebook, Twitter, PayPal, NASA, Coca-Cola, SoundCloud sau Spotify, dar și investitori și fondatori de startup-uri.

Cea de-a patra ediție Techsylvania aduce în prim-plan nume precum: Ralph Simon, inventatorul tonului de apel pentru telefonul mobil și CEO al Mobilium, Alexis Bonte, Executive in Residence la Atomico, una dintre cele mai mari fonduri de investiții din Europa; Krating Poonpol, partener la 500 Startups, omul de business al anului in Thailanda sau Martin Wezowski, Chief Designer la centrul de inovare SAP. Lista continuă cu  inovatori și vizionari din sfera IT-ului și a afacerilor pe plan internațional.

Anul trecut, printre foarte multe altele (ziua 1, ziua 2):

  1. Am experimentat realitatea virtuală oferită de HTC Vive
  2. M-am jucat cu diverse gadgeturi, care mai de care mai interesante;
  3. Am intrat în contact cu diverse idei care mi-au lărgit perspectivele personale și profesionale.

Ca atare, nu pot decât să vă recomand foarte mult să mergeți, și vă ofer și un cod de reducere pentru aceasta: RobintelTech este codul care vă oferă 15% reducere la achiziționarea biletului de acces la Techsylvania, ca să vă fie de folos.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.