Cartofi umpluți cu brânză și cârnați

Eh, asta este cina unui campion (și prânzul pe mâine). Rețeta asta am visat-o în timp ce eram la cineva. Mi-am notat-o pe telefon, iar ea mi-a spus:

– Robin, mă deranjezi.

Eh, aceea a fost printre ultimele dăți când am deranjat-o. Dar să nu divaghez. Am curățat cartofii și i-am găurit cu o unealtă specială (aia de scoate miezul de la mere). Am tăiat cârnațul foarte subțire, să încapă, iar brânza telemea am tăiat-o cubulețe.

Carnea și brânza am îndesat-o, la propriu, în găurile alea. Am pus cartofii la cuptor, la foc mare, cu ceva spațiu între ei, să facă crustă. I-am lăsat la cuptor cam vreo oră pe foc mare, și o jumătate de oră la foc mic, să se pătrundă.

I-am scos pe o farfurie (miezurile alea crocante erau demențiale) și am răzuit niște cașcaval afumat pe deasupra. Și mi-a ieșit asta.

Dacă vreți să impresionați pe cineva, rețeta asta simplă v-o recomand călduros.

6 Comentarii

  1. claudia 12 aprilie 2010 la 14:23 - Raspunde

    Nu stiu nene, mie vii sa-mi faci demonstratie live!
    Mie si vecinilor din blocul unde stau. Si nu vii asa, cu mana-n buzunar. Vii cu cartofii, carnatii, telemeaua si cascavalul tau. Noi punem masa, tava, gazul, foamea si ce s-o mai gasii, ca doar e criza! =D

  2. Mihai Todor 12 aprilie 2010 la 17:45 - Raspunde

    Ok, acu\’ chiar ai fost rău… Totuși, am să contracarez cu niște spaghete, cubulețe de piept de pui și brânză (păcat că nu am poze) 😀

  3. Molnar Bianca Andreea 12 aprilie 2010 la 23:33 - Raspunde

    arata bine…cred ca sunt gustosi. =) =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.