Pulpe de pui marinate în lămâie și condimente
Pulpe de pui marinate în lămâie și condimente, asta aveam pe foc dis de dimineață, fiindcă pe la ora două noaptea m-am trezit din somn amintindu-mi că am pus pulpele la dezghețat și nu le-am pus și la marinat.
Așa că m-am apucat, am stors o lămâie de zeamă și am stropit pulpele cum se cuvine, după ce în prealabil le-am înfofolit în condimente (pătrunjel, busuioc, rozmarin, piper și boabe de muștar), lăsându-le la marinat până dimineață.
Apoi le-am pus într-o tavă pe care am acoperit-o (merge și cu tefal cu folie de aluminiu dar și în vase de Jena), dând-o la cuptor la foc mic. Și am leșinat de foame lângă pulpe , că până s-au făcut mi-am fript nările și după aceea m-am dus la muncă…
La garnitură am urmat sfatul oferit de Cireșica și am folosit legume de toate culorile, rezultând asta:
oare cand o sa fac si eu mancare d`asta ? …..
Depinde cât de repede, sau nu, vrei să te însori. Dacă nu te grăbești, ai timp să înveți.
hmmm….. imi fac pulpe de pui in seara asta
Poftă bună.
iara mananci prajeli??? lasa ca vi tu la mine si te trec pe salata.
Cum să mănânc io prăjeli?