Pulpe de pui marinate în lămâie și condimente

Pulpe de pui marinate în lămâie și condimente, asta aveam pe foc dis de dimineață, fiindcă pe la ora două noaptea m-am trezit din somn amintindu-mi că am pus pulpele la dezghețat și nu le-am pus și la marinat.

Așa că m-am apucat, am stors o lămâie de zeamă și am stropit pulpele cum se cuvine, după ce în prealabil le-am înfofolit în condimente (pătrunjel, busuioc, rozmarin, piper și boabe de muștar), lăsându-le la marinat până dimineață.

Apoi le-am pus într-o tavă pe care am acoperit-o (merge și cu tefal cu folie de aluminiu dar și în vase de Jena), dând-o la cuptor la foc mic. Și am leșinat de foame lângă pulpe , că până s-au făcut mi-am fript nările și după aceea m-am dus la muncă…

La garnitură am urmat sfatul oferit de Cireșica și am folosit legume de toate culorile, rezultând asta:

Pulpe de pui marinate în zeamă de lămâie și condimente, cu garnitură de legume italienești multicolore

Pulpe de pui marinate în zeamă de lămâie și condimente, cu garnitură de legume italienești multicolore

6 Comentarii

  1. roscabgdn 21 iunie 2011 la 23:18 - Raspunde

    oare cand o sa fac si eu mancare d`asta ? …..

    • Robin Molnar 21 iunie 2011 la 23:24 - Raspunde

      Depinde cât de repede, sau nu, vrei să te însori. Dacă nu te grăbești, ai timp să înveți.

  2. Marius 22 iunie 2011 la 17:09 - Raspunde

    hmmm….. imi fac pulpe de pui in seara asta

  3. Molnar Bianca-Andreea 23 iunie 2011 la 10:43 - Raspunde

    iara mananci prajeli??? lasa ca vi tu la mine si te trec pe salata.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.