Laura Culiță

Laura Culiță este un fel de jurnalistă (sunt generos, știu) ce lucrează la wallstreet.ro. Și a comis-o grav, după părerea mea, semn că și dumneaei i se scurtcircuitează neuronii pe la axoni (nu axion, nici axiome) ca zăpăcitului celuilalt.

Laura Culiță zice așa:

Declaratiile presedintelului Traian Basescu potrivit carora si el le-ar fi ordonat trupelor sa treaca Prutul in 1941 au provocat o reactie dura din partea Ministerului Afacerilor Externe rus, care le-a catalogat drept o validare nejustificata a actului ce a provocat moartea a 27 de milioane de rusi. Care este impactul disputei diplomatice asupra relatiilor economice dintre cele doua tari?

Sursa

Dumneaei este de părere, ca și Ivan, că pactul Ribbentrop – Molotov este o bagatelă ce nici măcar nu trebuie menționată! Adică cel de-al Doilea Război Mondial a ucis 27 de milioane de ruși. Restul parcă n-au suferit deloc.

Păi cine a semnat pactul ăla nenorocit de și-a urcat Europa de Est în cap? Cine au fost primii care au avut o înțelegere cu Hitler? Cine duce o politică expansionistă de mai bine de 160 de ani?

Păi bine, duduie, în lupta politică din România, că articolul e cu fisuri anale electorale, ne suim pe ele baricadele manipulării și uităm trecutul și istoria neamului nostru, bagatelizând drama noastră colectivă de-a lungul istoriei, după care venim și spunem că suntem mai buni decât ceilalți?

Rușine!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.