Aseară am luat o juma de câine

Sub mașină. Un tir din contrasens a decapitat un câine pe care l-a aruncat sub roțile celor din coloana în care circulam și eu. Numai că eu, printre alții care aveau mașina mai joasă, l-am mai frăgezit auxiliar, că era un dulău de talie mare iar leșul era destul de înalt.

Știu, trebuie să circuli cu prudență, la limita oricărui pericol, dar când vezi un cap de câine într-o parte, iar trunchiul într-o alta, ambele bucăți pe banda ta, nu mai ai timp să frânezi ca să te ia careva din spate, ci te concentrezi să nu-ți mânjești mașina de sânge sau să nu-ți spargi ceva pe la mașină, că un leș este destul de dur pentru o mașinuță din plastic.

Nu aveam viteză, să zicem că aveam cam 30 de Km/h, poate 40, era seară, din contrasens luminau niște idioți cu TIR-urile de parcă erau stele polare, cu tot felul de decorațiuni luminoase pe cabine, lumea mergea încet, nu se grăbea nimeni, nu se mai enerva nimeni când, deodată, fiecare șofer a fost dezgustat de ceea ce a văzut și de dârele de sânge încă neînchegat de pe asfalt…

Cum să nu te oripilezi la așa o fază? Și ce poți face în momentele astea? Că nu poți frâna brusc, că ăla din spate nu știe, nu poți să-l înjuri pe ăla din față că are mașina mai înaltă…

Am tras pe dreapta în Alba Iulia și m-am uitat, nu s-a spart nimic, dar sper să n-am sânge pe sub mașină. Dacă mă oprește poliția și am sânge sub mașină, ce fac? O să mă creadă că am frăgezit cel mai călcat câine din județul Alba?

10 Comentarii

 1. cipoc 29 septembrie 2012 la 21:11 - Raspunde

  is tare urate fazele astea; ceva asemanator am patit si eu: http://www.phonecto.com/2011/06/08/selectie-naturala/

 2. brontozaurel 29 septembrie 2012 la 21:29 - Raspunde

  Un cocos a reusit sa-i sifoneze rau placuta de inmatriculare lui tati acum multi ani. Bine, el avea ceva viteza cand l-a “luat”. Nu vreau sa-mi imaginez ce poate face un caine…

 3. (tra)VESTITUL 29 septembrie 2012 la 22:18 - Raspunde

  buna ziua domnu

  nu ieste corect a calca caine. daca mergea sa babardeasca vreo catzea? si sal calci pe coada si doare dapai pe cap. cred ca la durut capul toata ziua. si eu as fi nervos daca cineva mar imparti in 3.

  eu am calcat o data un caine si am avut carne 2 saptamani. nu am avut suficienta cit sa fac cirnatz dar am facut toba din vezica.

  am calcat si un cocos dar nu a mai ramas nimic din el, desi daca fiebream matzele alea tot obtineam o supa cu gust de cocos. penele le alegeam inainte, desigur.

  iam spus acasa sotiei ca nu am luat ramasitele si ma certat si ma pus sa ma duc inapoi sa le culeg. mam dus inapoi si era caine cu ele in gura fugea cu ele disperat pe strada.

  am dat sal prind cand colo boul de caine sa aruncat in fata unui tir apoi a trecut imediat o masina mica dinaia de se zice ca iti bagi ceva in ea (smart sau cum ii zice.) cu un ochelarist la bord .

  partea buna e ca tot mam ales cu ceva. am luat capul si lam fiert cu patrunjel. este foarte gusmos. pofta buna iubitilor }{

  • Mihai Todor 01 octombrie 2012 la 02:31 - Raspunde

   Nu ești întreg, bre :))

   • (tra)VESTITUL 01 octombrie 2012 la 08:47 - Raspunde

    :))

  • Robin Molnar 09 octombrie 2012 la 08:07 - Raspunde

   Bună să vă fie inima,

   Aveți profundă dreptate, nu știu de ce mergeam ca vitezomanul în coloană.

   R.

 4. joita lucian 03 octombrie 2012 la 20:23 - Raspunde

  Asta trebuie trecuta in categoria horor…ca prea e din filme de groaza luata….ai mare grija ca la o viteza mai mare murgul tau o poate lua pe alte directii…Doamne fereste!

  • Robin Molnar 09 octombrie 2012 la 08:18 - Raspunde

   Îți dai seama că și dacă văd hoitul în mijlocul drumului nu pot să trag brusc de volan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.