O întrebare pentru domnul Emil boc

Domnule primar Emil Boc,

Vă mulțumesc frumos că sunteți un primar harnic și abil și pentru că faceți din Cluj un loc prietenos investițiilor străine și al dezvoltării personale prin muncă bine plătită.

Inițiativa primăriei de a accepta și plata parcării prin SMS mi se pare, de asemenea, de bun augur, și cred că orice metodă folosită pentru ajuta cetățenii este binevenită.

Dar, domnule Emil Boc,

Nu pot să nu mă întreb de ce, de când s-a introdus plata parcării prin SMS, parcometrele primăriei parcă nu mai funcționează, obligând cetățenii să plătească parcarea prin SMS, de trei ori mai scumpă?

Să fie doar o coincidență? Să fie un semnal că se va ajunge la plata parcării doar prin SMS?

Parcare prin SMS la Cluj: 401 sau 402 este zona (care nu se afișează nicăieri), urmată de numărul de înmatriculare.

Parcare prin SMS la Cluj: 401 sau 402 este zona (care nu se afișează nicăieri), urmată de numărul de înmatriculare.

Nu de alta, dar am fost la o chindie tehnico-științifică pe Str. Dorobanților, la Power Business Center, chindie care a durat vreo șase ore, pentru care am trimis șase SMS-uri de 45 eurocenți, fără TVA.

Cum ar veni, pentru a parca mașina pe o stradă din Cluj, am plătit 3,34 euro, adică 15,66 lei.

Domnule Emil Boc,

Nu banii sunt musai problema, deși sunt mereu o problemă, puteam să nu parchez acolo, lăsam mașina acasă și luam un taxi. Problema, domnule, este jecmăneala. În zonă erau două parcometre și nu mergea niciunul, ceea ce m-a înfuriat până peste toate, cu atât mai mult cu cânt eu nu cred în coincidențe, cum nu cred nici în Zâna Măseluță sau în zombie evrei din cer.

Dar, domnule Emil Boc,

Mă gândesc că poate a fost o situație nefericită. Credeți că a fost rezolvată? Mă gândesc că poate nu le știți pe toate cele câte se întâmplă în acest oraș. Poate un angajat nu și-a făcut treaba și n-a verificat parcometrele care, astfel, s-au defectat.

Spuneți-mi, domnule primar Emil Boc,

  1. Ar fi fost corect să primesc eu amendă pentru că un angajat de-al primăriei nu și-a făcut treaba?, dacă n-aș fi plătit?
  2. Și este corect să plătesc o parcare inadmisibil de scumpă pentru că un angajat nu și-a făcut treaba?

În oricare caz, vedeți Dumneavoastră, dragă domnule primar Emil Boc, tot eu aș fi ajuns să plătesc în oricare situație. Ceea ce mie nu mi se pare OK.

Dar Dumneavoastră, domnule Emil Boc, cum vi se pare?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.