Proastă semnalizare aveți, bă!

Cred că indicatoarele de semnalizare s-au terminat când s-a făcut autostrada Turda – Gilău (Cluj – Napoca), așa că autoritățile nu s-au gândit să mai pună și alte semne de circulație, spre alte rute.

Sâmbătă am fost până în Zlatna. Dom’ne, nicicum n-am putut să-mi dau seama cum spuma mării se iese din Turda spre Câmpeni, Zlatna fiind între Câmpeni și Alba Iulia și de trei ori m-am învârtit pe centura orașului Turda, pe lângă ieșirile de pe autostradă, până să-mi bag picioarele și să mă duc la ghici, drept înainte, fără soluții alternative.

No, prima dată ies de pe autostradă și mă bag prin Turda, îmi dau seama că nu e bine, mă întorc încă o dată, văd că iarăși nu-i bine și mă duc spre ieșirea de pe autostradă, pe unde venisem, și cum multe spume la gură ajung pe vechea centură, unde fac stânga că așa îmi părea ie mai circulat, văd că intru iarăși în oraș, mă întorc înapoi și fac dreapta și ă duc înainte, la noroc, 82 de kilometri…

Tulai, dar greu era! Când ieși de pe autostradă mergi spre Turda după semnul care indică: “Dreapta: Câmpeni” și de acolo ce bine era să pună autoritățile încă un semn: „Dreapta: Câmpeni”, „Stânga: Turda”. În schimb, super are, erau semnalizate corespunzător Cheile Turzii!

De starea drumului prefer să nici nu mă leg, iar alternativa, spre Alba Iulia e și mai proastă, întrucât dacă nu știi drumul, te pierzi un pic, căci nu intri în Alba Iulia ci, de la Teiuș, te bagi prin Ighiu… Tulai!

Cum să n-ai nevoie de GPS cu așa semnalizare proastă?

6 Comentarii

 1. Mihai 07 mai 2012 la 18:02 - Raspunde

  si ce semne ar trebui sa fie? 😀

 2. joita lucian 08 mai 2012 la 00:04 - Raspunde

  Stai linistit mare Robin ca si cu gps-ul te ratacesti….mai ales daca are hartile mai vechi:))!

 3. joita lucian 09 mai 2012 la 09:43 - Raspunde

  Eu aveam unu si nu stiu ce nu avea actualizat si m-a dus in padure
  :))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.