Secunda fatală

Sunt unele chestii pe care nu apuci să le înveți, în viață, pentru că, în general, nu ți se oferă o a doua șansă. De aceea, este bine să înveți de la alții, din pățaniile altora. Iar o asemenea chestie ce trebuie învățată de la alții este să nu te grăbești, fiindcă familia te așteaptă acasă.

Sincer, eu nu înțeleg cum a avut loc accidentul acesta. Undeva în dreapta este un semafor. De-acolo a venit omul (Strada Paris). Avea indicator cu "Obligatoriu la dreapta". A ales să meargă în față, nu este nici primul, nici ultimul. Ce nu înțeleg eu este de ce n-a oprit. Putea să vadă autobuzul, că doar circulă pe o bandă specială.

Nu înțeleg de ce n-a oprit și de ce a insistat să meargă înainte, dacă a văzut cum vine autobuzul. Și nu înțeleg, șofer fiind, de ce credea că un autobuz poate opri aproape pe loc. Că nu poate. Este un monstru de 8 – 12 tone pe drum cu polei.

Mai mult, la autobuz nu poți să calci frâna puternic, mai ales când ai pasageri, că-i arunci în față și faci zeci de victime, pentru că autobuzul nu este o mașină mică. Nu înțeleg cum poți să te gândești că "te feresc ceilalți". În fine, multe chestii nu înțeleg.

Autobuzul pare destul de OK. SMURD-ul este doar la vreo 100 de metri de locul accidentului. Mașina vinovată a fost târâtă vreo 20 de metri. Din ce am înțeles șoferul mașinii a decedat. Urât.

6 Comentarii

 1. Camil Stoenescu 16 martie 2010 la 04:31 - Raspunde

  fiecare pasare pe limba ei piere. din pacate, adesea mor si nevinovati

  • Robin Molnar 16 martie 2010 la 16:31 - Raspunde

   =( Vorbim, totuși, despre o viață de om, cu familie, prieteni… =(

 2. Molnar Bianca Andreea 17 martie 2010 la 02:46 - Raspunde

  trist dar adevarat…

 3. ciresica 17 martie 2010 la 09:33 - Raspunde

  si cica prostia nu doare. eu nu le plang deloc de mila idiotilor care cred ca pot avea soselele numai pentru ei.asta merita

  • Robin Molnar 17 martie 2010 la 12:41 - Raspunde

   =) Și eu cred că doare. Pe mine, cel puțin, mă doare. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.