Incel: un nou fel de idioți

Incel, se pare, este un termen care desemnează celibatarii involuntari. Asta, artistic spus. De fapt, incel sunt niște misogini onaniști supărați pe femei, că le refuză dreptul la sex.

Serios, până la cocârdeii ăștia, nici nu am auzit de dreptul la sex iar noi, pe aici, am discutat inclusiv despre drepturile delfinilor, maimuțelor sau ale roboților. Dar dreptul la sex?

Incel trăiesc cu impresia că femeile le sunt datoare cu sex, pentru că ei sunt băieți buni, nu ca ăia cu bani, mustață sau mușchi. Dar cică femeile sunt superficiale, băieții ăștia nu, ei sunt profunzi ca urina de muscă de baltă. Și știu ce vorbesc, c-am avut și eu în tinerețe un episod de prostie monumentală în care am fost un băiat bun. Bleah!

Revenind la incel, sunt curios, cum funcționează sistemul? Băieții ăștia au dreptul să le ceară femeilor să facă sex, sau se aplică universal, adică pot și homosexualii să ceară dreptul acesta, eventual de la incel, că ei au venit cu ideea?

Preocuparea acesta poate părea trivială, dar din cauza unui incel au murit 10 oameni în Toronto, ceea ce înseamnă că problema este reală și că incel sunt periculoși.

Via NY Times

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.