Scurtissime – 30 August 2013

 1. ONU acuză rebelii sirieni de folosirea armelor chimice. Hopa, pentru prima dată de când mă știu, ONU s-a opus planurilor SUA…
 2. Un regat săpat în piatră, în Nepal. Picturile acelea ar fi necesitat o mai mare atenție la fotografiere. Mi s-a părut că văd niște zeități pictate în stil medieval, care stil medieval n-a ajuns niciodată în Nepal…
 3. Misterioasa origine a omului.
 4. Când Rusia pierde, pe toate fronturile, eu încep să mă îngrijorez foarte tare.
 5. Este o legătură între înălțime și inteligență. Nu m-aș fi gândit niciodată la asta. Pe de altă parte, nici nu știu academicieni înalți, deci nu pot să mă pronunț altfel.
 6. Spitalul Poiana Mare:

  În prezent, conform datelor Ministerului Muncii, sunt peste 16.000 de adulţi şi alţi 8.000 de copii instituţionalizaţi, cu probleme psihice grave, care ar putea avea soarta lui Valentin Câmpeanu, dacă ONG-urile care militează pentru drepturile omului nu vor primi acordul de la CEDO să-i susţină pe aceşti oameni.

  Digi24

 7. Exploatarea aurului din Munții Apuseni, istorie.
 8. Ce ziceți, primește Varanul o mică piatră în cap?

  Reamintim că o parte a USL, între care şi PC, doreşte ca sentinţele definitive, inclusiv pentru parlamentari, să fie date de Curţile de Apel ( nu de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie), instanţe uşor de controlat de baronii locali,de politicienii dela nivel înalt care deţin puterea, după cum s-a văzut la suspendarea din Consiliul Superior al Magistraturii a judecătoarei Alinei Ghica, apărătoare a statului de drept în anul 2012.

  România Liberă 

 9. Teleormanul a pus România pe hartă.
 10. Pe autostrada Deva – Orăștie, nicăieri nu este trecut semnul de mers către Hunedoara, care are un castel vizitate anual de peste 300,000 de turiști. Petiție.

2 Comentarii

 1. Cronicarul 30 august 2013 la 09:30 - Raspunde

  # Rusia nu pierde, sau daca o face, recupereaza repede ce a pierdut. Metodele ma ingrijoreaza si pe mine.

  P.S. Suntem in 30 august, nu in 29. 🙂

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.