Calif la Untold

După cum știți, concediul ni l-am petrecut în frumosul oraș București, unde ne-am simțit grozav. Dar, după cum probabil intuiți, nu am reușit chiar tot ce ne-am propus. Astfel, bună potrivire pot spune acum, într-un din seri, am vrut să ieșim și să luăm cina la Calif, un celebru lanț de restaurante cu specific oriental din București. Din păcate, nu ne-a ieșit, întrucât nu mai erau locuri libere pe când ne-am decis, dimineața destul de devreme, dealtfel, să ne facem rezervare.

Ei, dar uneori lucrurile în viață se potrivesc de minune, cum a și fost cazul meu azi-dimineață, când mi-am început dimineața cu un kebab cald, proaspăt livrat prin Pegas și TNT Curier, alături de o scrisoare foarte frumos caligrafiată, pe care încă tușul din belșug nici nu apucase să se usuce de-a binelea, de am rămas profund, plăcut impresionat, cam așa:

Neînfricat Robin,

A fost odată cum n-a mai fost vreodată, printre munți și coline, un Tărâm Nemaipomenit. Acest pământ transilvănean a fost învăluit de un #Kebasm nespus, făurit de #Calif pentru luna lui #Untold.

Se făcea că în acel petic de lume, ferit de răuvoitori, domnea Verde Împărat. Acolo, vuietul negru adus de Vrăjitorul Foame, un vechi dușman, zdruncină întreg ținutul.

Și-atunci, cât ai zice Dil, pentru a-l învinge pe Vrăjitor în Poiana Foamei, Verde Împărat își chemă ajutoarele: Spaima Strigoilor, cu al său buzdugan de usturoi și Vegețica cu glas pătrunzător.

Și-aceștia au pornit la drum, alături de inorogii #Pegas.

Ca să afli aventurile prin care au trecut #CalifUntold timp de 4 zile și 4 nopți, înfruptă-te din #Kebab-urile special create pentru Untold 2016. Ascultă #Kebasmul pe calif.ro/Kebasm și fă cunoștință și cu Voinicii care l-au învins pe Vrăjitorul Foame.

Iar ca să prinzi putere la festival, vino la bicicletele #Pegas și caută-i pe Verde Împărat, Spaima Strigoilor și Vegețica, atunci când Vrăjitorul Foame îți va da târcoale. Folosește diafilmul și alungă pacostea foamei.

Și-am încălecat pe o lipie, gata de peripeție!

Semnat,
Prietenii de la #CalifUntold
Verde Împărat (chifteluțe de falafel, legume, cașcaval)
Spaima Strigoilor (carne fragedă, legume, cașcaval, usturoi)
Vegețica (legume, cașcaval, cartofi)

Ca atare, vreau să se știe că la Untold vor aduce bucate, pe lângă localurile de marcă din Cluj, și prietenii de la Calif București (chiar mă întrebam, oare cât va dura până când restaurantele bune din țară își cor dori să participe și ele la Untold?, dar iată că mi-am primit răspunsul!).

P.S. “Produsele nu vor exista in meniul de la Bucuresti, ele fiind create special cu ocazia Untold.  Astfel, vor fi disponibile doar la Untold, pe parcursul celor 4 zile de festival J. Calif nu va avea un stand fix, ci mai multe biciclete Pegas, care vor purta personajele magice si kebab-urile gustoase din Kebasm pe tot perimetrul festivalului. “

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.