27 Comentarii

  1. Mihai Todor 11 iunie 2011 la 13:25 - Raspunde

    Mai bine luai somon, că heringu’ cam are oase 😛

    • Ana 11 iunie 2011 la 14:26 - Raspunde

      Parca zicea ca nu-i place somonul…

      [Nu ca eu personal as putea sa inteleg de ce. Da’ eu nu inteleg nici unde mai e pestele sub toate alea acolo. Mie imi place ca pestele sa fie peste, fara absolut nimic altceva sa-i strice gustul. Hai ca “inlamaiatu” si alcoolizatu’ pestelui il mai inteleg, da’ usturoi, piper, patrunjel si mai ales sos de rosii… yuck!]

      • Mihai Todor 11 iunie 2011 la 20:45 - Raspunde

        Eu aș tolera destul de bine toată combinația, cu excepția roșiilor 😀 Îmi place gustul peștelui combinat cu usturoiul, în special dacă vorbim de mujdei 😀

        Da, parcă țin minte că a spus că nu-i place somonul, dar nu mai țin minte de ce. În fine, mofturi de clujean 😛

      • Robin Molnar 12 iunie 2011 la 20:19 - Raspunde

        Mă plictisesc repede mâncând același tip de pește, dacă nu-l condimentez diferit.

    • Robin Molnar 12 iunie 2011 la 20:18 - Raspunde

      Hering am vrut io. 😛

  2. Yamasha 11 iunie 2011 la 17:00 - Raspunde

    De ce pui tu mancare pe blog cand sunt la munca….infometat?! :))

  3. Kalin 11 iunie 2011 la 17:49 - Raspunde

    Nu arata rau, si banuiesc ca si gustul e unul delicios. Felicitari pentru realizare 😀

  4. Megapedia 11 iunie 2011 la 18:20 - Raspunde

    Frate chiar ti-am luat reteta, sincer imi curgeau balele cand a citit pe blog, am facut exact cum scrie si a iesit o mancare, super super, ma si felicitat sotia pentru mancarea facuta, dar sa nu ma dau mare i-am zis ca am luato de pe un blog, am luat si o sticla de vin rosu, a iesit super super, mai ales ca seara sa terminat frumos 🙂 mc frumos pentru reteta

  5. joita lucian 12 iunie 2011 la 11:31 - Raspunde

    Robin…..iar m-a luat foamea:))

    • Robin Molnar 12 iunie 2011 la 20:31 - Raspunde

      Să vezi coincidență! =)) Cred că am pus ceva în fontul de pe blog.

  6. joita lucian 12 iunie 2011 la 21:04 - Raspunde

    mesaje de-ale subliminale sau cum se numesc!

    • Robin Molnar 12 iunie 2011 la 21:13 - Raspunde

      Da, de alea. Când zic “sunt” sau “am fost”, de fapt zic șuncă și pastramă. =))

  7. joita lucian 12 iunie 2011 la 21:19 - Raspunde

    am mancat ca niste vaci azi…de toate:D

    • Robin Molnar 12 iunie 2011 la 21:21 - Raspunde

      😀 Perfect. Să vă fie de bine și să fiți sănătoși!

  8. joita lucian 12 iunie 2011 la 21:26 - Raspunde

    la cat am mancat nu prea cred ca-i cazu sa vb de sanatate!

    • Robin Molnar 12 iunie 2011 la 21:28 - Raspunde

      =)) Aoleu! Dar cât ați putut să băgați în voi până să vă prindă ploaia (deh, știu sigur că v-a prins ploaia)?

  9. joita lucian 12 iunie 2011 la 21:32 - Raspunde

    A fost ca-n filme…am fost in oras…si cand am oprit si ploaia dupa noi s-a oprit:))

    • Robin Molnar 12 iunie 2011 la 21:34 - Raspunde

      Simțeam eu ceva… În splină. =))

      • joita lucian 13 iunie 2011 la 20:53 - Raspunde

        Nu glumesc cand am ajuns in IKEEA s-a oprit si cand am ajuns acasa mai burnita putin:))

  10. Irina 31 ianuarie 2012 la 19:16 - Raspunde

    Reteta asta este de e punga heringului, nu? Ca am luat si eu acum si este exact cea scrisa pe punga la “sugestie de preparare”.

  11. Brailescu 26 iunie 2012 la 19:57 - Raspunde

    :))) parca era proaspat din Kaufland:)))) si acolo zici ca ai decongelat heringu. Unde gasesti tu peste congelat proaspat???

    • Robin Molnar 10 iulie 2012 la 08:22 - Raspunde

      Peștele congelat este proaspăt dacă are doar câteva luni…

Dă-i un răspuns lui Robin Molnar Anuleaza raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.