Acest website are nevoie să folosească cookies, care sunt niște fișiere text de mici dimensiuni ce conțin referințe specifice, dar nu explicite, stocate pe computerul voastru, astfel încât, de exemplu, atunci când lăsați un comentariu, datele din formular să se salveze, dar nu numai.
Fără acces la cookies, aceste date nu se vor salva.
Pentru a afla mai multe despre cum folosim informațiile și despre dreptul vostru asupra datelor voastre, vă rugăm să consultați pagina Politica de Confidențialitate.
Puteți modifica accesul la aceste cookies accesând taburile din stânga.
Mai bine luai somon, că heringu’ cam are oase 😛
Parca zicea ca nu-i place somonul…
[Nu ca eu personal as putea sa inteleg de ce. Da’ eu nu inteleg nici unde mai e pestele sub toate alea acolo. Mie imi place ca pestele sa fie peste, fara absolut nimic altceva sa-i strice gustul. Hai ca “inlamaiatu” si alcoolizatu’ pestelui il mai inteleg, da’ usturoi, piper, patrunjel si mai ales sos de rosii… yuck!]
Eu aș tolera destul de bine toată combinația, cu excepția roșiilor 😀 Îmi place gustul peștelui combinat cu usturoiul, în special dacă vorbim de mujdei 😀
Da, parcă țin minte că a spus că nu-i place somonul, dar nu mai țin minte de ce. În fine, mofturi de clujean 😛
Somonul mi se pare grețos.
Mă plictisesc repede mâncând același tip de pește, dacă nu-l condimentez diferit.
Hering am vrut io. 😛
De ce pui tu mancare pe blog cand sunt la munca….infometat?! :))
Pentru că pot. :))
Nu arata rau, si banuiesc ca si gustul e unul delicios. Felicitari pentru realizare 😀
Da, mersi. 😀
Frate chiar ti-am luat reteta, sincer imi curgeau balele cand a citit pe blog, am facut exact cum scrie si a iesit o mancare, super super, ma si felicitat sotia pentru mancarea facuta, dar sa nu ma dau mare i-am zis ca am luato de pe un blog, am luat si o sticla de vin rosu, a iesit super super, mai ales ca seara sa terminat frumos 🙂 mc frumos pentru reteta
Când ai avut timp să faci toate astea? 😉
Robin…..iar m-a luat foamea:))
Să vezi coincidență! =)) Cred că am pus ceva în fontul de pe blog.
mesaje de-ale subliminale sau cum se numesc!
Da, de alea. Când zic “sunt” sau “am fost”, de fapt zic șuncă și pastramă. =))
am mancat ca niste vaci azi…de toate:D
😀 Perfect. Să vă fie de bine și să fiți sănătoși!
la cat am mancat nu prea cred ca-i cazu sa vb de sanatate!
=)) Aoleu! Dar cât ați putut să băgați în voi până să vă prindă ploaia (deh, știu sigur că v-a prins ploaia)?
A fost ca-n filme…am fost in oras…si cand am oprit si ploaia dupa noi s-a oprit:))
Simțeam eu ceva… În splină. =))
Nu glumesc cand am ajuns in IKEEA s-a oprit si cand am ajuns acasa mai burnita putin:))
Reteta asta este de e punga heringului, nu? Ca am luat si eu acum si este exact cea scrisa pe punga la “sugestie de preparare”.
S-ar putea. Nu mai rețin. 🙁
:))) parca era proaspat din Kaufland:)))) si acolo zici ca ai decongelat heringu. Unde gasesti tu peste congelat proaspat???
Peștele congelat este proaspăt dacă are doar câteva luni…