Pulpe de pui la cuptor cu legume la grătar

No, ca să nu-mi aud vorbe că vreau să slăbesc, dar mănânc în continuare prostii, aseară mi-am găsit niște pulpe de pui congelate la pungă mică, o pereche pe pungă, pe care să le pot găti fără să arunc mâncare.

Așadar, dis-de-dimineață am pus pulpele la decongelat în apă iar pe la orele prânzului erau deja decongelate. Așa că le-am spălat, le-am curățat, le-am tăiat în zona “genunchiului” și le-am rupt ligamentele bruscând pulpa, după care le-am pus pe o tavă pe care am pus ulei de porumb și apă, le-am condimentat cu piper și condiment Mirodenia de la Fuchs.

Le-am dat la cuptor pentru vreo două ore și jumătate la foc mic sau foarte mic, întorcându-le din când în când, apoi mi-am făcut garnitura de legume, dintr-o treime de pungă Vita Star Country, preferatele mele, gătite pe grătarul încins.

No, așa ceva mi-a ieșit și a fost foarte bun. Nu știu dacă se vede, dar atât de frumos se desprindea carnea de pe os…

Pulpă întreagă de pui la cuptor (desprinsă în două), cu garnitură de legume la grătar

Pulpă întreagă de pui la cuptor (desprinsă în două), cu garnitură de legume la grătar

21 Comentarii

  1. ciresica 07 mai 2011 la 20:20 - Raspunde

    Arata divin!!!! Cred ca maine o sa mananc si eu asa ceva 😀

    • Robin Molnar 07 mai 2011 la 20:21 - Raspunde

      Sper. A fost mai bun decât se vede în imagine. 😀

  2. ciresica 07 mai 2011 la 20:22 - Raspunde

    sunt sigura de asta.

  3. Noni 07 mai 2011 la 20:24 - Raspunde

    Arata foarte bine! Mie imi place la nebunie pielita aia rumenita de pe pulpe..immm

  4. Tipu' cu RCA Ieftin 2011 07 mai 2011 la 20:57 - Raspunde

    Devine un blog culinar si asta nu e de bine pentru cei care sunt flamanzi si nu stiu sa gateasca :)) Cand o sa invat si eu din astea oare 😀 ?

  5. Mihai Todor 08 mai 2011 la 00:00 - Raspunde

    “am pus pulpele la decongelat în apă iar pe la orele prânzului erau deja congelate.” – le-ai pus în azot lichid sau cum? =))

    • Robin Molnar 08 mai 2011 la 00:03 - Raspunde

      Ups, greșii un pic rețeta. =)) Am vrut să zic decongelate.

  6. Tipu' cu RCA Ieftin 2011 08 mai 2011 la 00:24 - Raspunde

    Data sau varsta?

  7. joita lucian 08 mai 2011 la 12:49 - Raspunde

    Faci ce faci o dai in gastronomie.,….cred ca iti lipsesc vremurile cand bagai ce voiai si cand vroiai!

    • Robin Molnar 08 mai 2011 la 13:03 - Raspunde

      Să știi că îmi lipsesc. =))

      • joita lucian 08 mai 2011 la 13:14 - Raspunde

        Mia eu nu am probleme….de genu asta dar sunt atent la ce si cand bag in gura….nu te gandi la proistii:))..adik la vrre-o tata!

  8. ramonika 08 mai 2011 la 18:10 - Raspunde

    Arata delicios! Cred ca o sa gatesc si eu in curand asa ceva!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.